Tanévnyitó ünnepély 2022
AddThis Social Bookmark Button

Iskolánkban ünnepélyes keretek között nyitottuk meg az új tanévet. A nyári szünidő után 170 tanulónak csengettek be szeptember első napján a fertőszéplaki iskolában. A gondtalan óvodai évek után intézményünkben 15 első osztályos kisdiák kezdi meg iskolai tanulmányait. Az ünnepségen jelen volt Kóbor Attila Fertőszéplak polgármestere, Vezér Beáta jegyző, valamint óvónők, önkormányzati képviselők, szülők, nagyszülők és hozzátartozók.

A himnusz közös eléneklése után Orbán Hanna 2. osztályos tanuló nyárbúcsúztató, új tanévet köszöntő, vidám versét hallgathatta meg a közönség. Ezt követően az első osztályos tanulók érdeklődve, fegyelmezetten hallgatták az igazgatónő hozzájuk intézet szavait. Beszédében utalt arra is, hogy a nyár elteltével minden diák eredményes munkájának feltétele a szorgalmas, következetes, kitartó tanulás. Ismertette az intézményben megvalósult fejlesztéseket, karbantartásokat, nyári munkálatokat. Fertőszéplak Község Önkormányzatának támogatásával az alsó tagozatos tantermek korszerű ledes világítást kaptak a nyár folyamán. A Soproni Tankerületi Központ segítségével megtörtént a felső tagozat helyiségeiben valamennyi ajtó mázolása. Beszédében az igazgatónő ismertette az új tanév oktatási-nevelési feladatait, főbb programjait is, majd megnyitotta az új tanévet. A köszöntő szavak után az első osztályosok műsora és Antal Dominik Nikolas 2. osztályos tanuló őket köszöntő verse következett. Az ünnepély befejezéseképpen énekkaros tanulóink előadásában az „Iskolatáska” című dal hangzott el.

Első osztályosaink iskolába lépésük alkalmával egy emléklapot vettek át osztályfőnöküktől. Fertőszéplak Község Önkormányzatának ajándéka egy csodaszép, névre szóló tornazsák volt. A benne található kis aprósággal az iskola Diákönkormányzata kedveskedett a kisdiákoknak. A meglepetést örömmel, büszkén fogadta minden elsős nebuló: Bognár Emma Júlia, Fekete Sára Júlia, Gere Földvári Zoltán, Grubits Boglárka, Hegedűs Barnabás, Hetsko Tetyana, Horváth Ármin, Kugler Vendel János, Lassú Luca, Márk Noémi, Márk Tamara, Nagy Noémi, Pokker Csongor Flórián, Vámosi Botond, Vámosi Vivien.

Kitartást, szorgalmat, türelmet, jó egészséget és megannyi örömteli pillanatot kívánunk minden első osztályos tanulónak!

Az új tanévre céltudatosságot, lelkesedést, nagyon sok erőt és kitartást, jó egészséget és sok emlékezetes sikert kívánunk intézményünk valamennyi tanulójának, pedagógusának!

A tanévnyitón készült képek ide kattintva tekinthetők meg.

 

Polgármesteri köszöntő

 

Választási információk

Facebook

Programnaptár 2024

Domb újság

.

Fertőszéplaki Sportkör

Fertőszéplakinak lenni


Ingyen WiFi Fertőszéplak központjában

Felhasználónév:
Jelszó:

Fertőszéplak képekben


 

Környező települések


   Fertőd

   Fertőszentmiklós

   Sarród

   Hegykő

   Fertőhomok

   Petőháza

   Fertőendréd

   Agyagosszergény

   Hidegség

   Fertőboz

   Kópháza

   Balf

   Sopron