Tájékoztatás tantermen kívüli digitális munkarend bevezetéséről
AddThis Social Bookmark Button

Tisztelt Szülők!

Orbán Viktor miniszterelnök úr péntek este tájékoztatta a közvéleményt, miszerint 2020. március 16-ától (hétfőtől) "tantermen kívüli digitális munkarend" lép életbe az általános iskolákban is. Mindez azt is jelenti, hogy a tanulók nem látogathatják a köznevelési intézményeket. Az iskolák hétfőtől zárva lesznek. Ez nem rendkívüli szünetet jelent, hanem az oktatás módjának megváltozását, melynek keretében továbbra is biztosított a tanulók számára az Alaptörvényben rögzített tanulás lehetősége.

 

A Soproni Tankerületi Központ folyamatosan tájékoztatni fogja az iskolavezetést a szükséges teendőkről, és a kialakult helyzetben szíves türelmüket kéri!

A tájékoztatás az iskola részéről folyamatos lesz, (a Széchényi Ferenc Általános Iskola Facebook oldalán, a Kréta rendszeren, az iskolai honlapon keresztül és az osztályok zárt Facebook csoportjaiban), ezért kérjük, hogy várják türelemmel és kísérjék figyelemmel az iskola vezetésétől érkező híreket!

Kérem, hogy mindenki gondoskodjon a helyben szokásos digitális kapcsolattartási módok folyamatos elérhetőségéről, hogy mindenkihez eljuthasson a szükséges információ!

Digitális távoktatás formájában folytatjuk a tanévet, ezért akik elvesztették KRÉTA belépési kódjukat, illetve nem tudnak belépni a rendszerbe, legkésőbb március 16. (hétfő) 12.00 óráig szíveskedjenek jelezni a 06/99 370 -904-es iskolai telefonszámon!

Vigyázzanak gyermekeikre és magukra! Vigyázzunk egymásra!

 

Polgármesteri köszöntő

 

Választási információk

Facebook

Programnaptár 2024

Domb újság

.

Fertőszéplaki Sportkör

Fertőszéplakinak lenni


Ingyen WiFi Fertőszéplak központjában

Felhasználónév:
Jelszó:

Fertőszéplak képekben


 

Környező települések


   Fertőd

   Fertőszentmiklós

   Sarród

   Hegykő

   Fertőhomok

   Petőháza

   Fertőendréd

   Agyagosszergény

   Hidegség

   Fertőboz

   Kópháza

   Balf

   Sopron