Ovi-suli program 2015
Írta: Iliásné Pozsgai Anna iskolaigazgató és Kalmárné Iliás Ilona tanító néni   
AddThis Social Bookmark Button
Szeretettel várjuk a kíváncsi leendő első osztályosokat és szüleiket a fertőszéplaki Széchényi Ferenc Általános Iskola Ovi-suli programjára, melyet 2015. március 9-én (hétfőn) 16 órai kezdettel tartunk az iskolában.
Ezen a foglalkozáson a leendő elsős tanító néni játékkal, énekkel, verssel fűszerezve ízelítőt ad a mindennapi iskolai életünkből. A kicsik megismerhetik a tanító nénit, leendő osztálytermüket, az iskolát és környezetét. Igazi iskolapadban ülhetnek, igazi iskolás feladatokat is megoldhatnak.Nyitott szívvel várunk minden érdeklődőt!
Ezen a foglalkozáson a leendő elsős tanító néni játékkal, énekkel, verssel fűszerezve ízelítőt ad a mindennapi iskolai életünkből. A kicsik megismerhetik a tanító nénit, leendő osztálytermüket, az iskolát és környezetét. Igazi iskolapadban ülhetnek, igazi iskolás feladatokat is megoldhatnak.
Nyitott szívvel várunk minden érdeklődőt!


Március második hetében tartottuk iskolánk hagyományos ovi-suli programját a leendő első osztályosok és szüleik számára. Vidám, lelkes nagycsoportos ovisoktól volt hangos az alsó tagozat első osztályos terme. A leendő kisiskolások a fertőszéplaki, sarródi, fertőhomoki, hegykői  és a süttöri oviból érkeztek szüleikkel, testvéreikkel és az óvó nénivel.

 

Igazi iskolapadban ültek, iskolás feladatokat oldottak meg. A foglalkozás során nemcsak számoltak a gyerekek, kreatív képességükről is számot adtak. Ügyesen színezték a feladatlapokat, mondókákat mondtak, játszottak. Bátran válaszoltak a tanító néni kérdéseire is. Ilike tanító néni meséjét figyelmesen hallgatták a kis nebulók. Nagyon ügyesen, kitartóan élték meg a gyerekek első, iskolában töltött perceiket. A foglalkozást követően az érdeklődő ovisokkal és szüleikkel körbejártuk az iskola épületét, helyiségeit, vendégeink megismerhették iskolánk környezetét.

Májusban szeretettel várjuk őket újra, mint iskolánkba beíratott első osztályos tanulókat.

Köszönjük a szülőknek, hogy elkísérték gyermekeiket és jenlétükkel megtiszteltek minket.


A 2015. április 16-i, 17-i beiratkozásra szeretettel várjuk a beiskolázási körzetünkhöz tartozó gyermekeket és szüleiket. Örömmel fogadjuk a környező települések leendő első osztályosok szüleit is az iskolai beíratáskor.

Az ovi-suli programon készült képek ide kattintva tekinthetők meg.


 

Polgármesteri köszöntő

 

Választási információk

Facebook

Programnaptár 2024

Domb újság

.

Fertőszéplaki Sportkör

Fertőszéplakinak lenni


Ingyen WiFi Fertőszéplak központjában

Felhasználónév:
Jelszó:

Fertőszéplak képekben


 

Környező települések


   Fertőd

   Fertőszentmiklós

   Sarród

   Hegykő

   Fertőhomok

   Petőháza

   Fertőendréd

   Agyagosszergény

   Hidegség

   Fertőboz

   Kópháza

   Balf

   Sopron