Önkormányzati hírek
Részlet a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság 2012. decemberi bűnmegelőzési hírleveléből
Írta: Kóbor Attila Fertőszéplak polgármestere   
AddThis Social Bookmark Button

Saját magunk és szeretteink biztonságának és nyugalmának megőrzése érdekében ezúton szeretnénk egy részletet közölni a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság 2012. decemberi bűnmegelőzési hírleveléből:

"A Karácsony közeledtével az egymásra figyelésre szeretnénk felhívni a figyelmet. Ilyenkor talán az év minden napján rohangáló, elfoglalt emberek is megállnak egy pillanatra elgondolkodni szeretteiken, a hozzájuk való viszonyaikon. Ez az egymásra figyelés – bármilyen furcsán hangzik is – hatással lehet a bűncselekmények alakulására is. Ha figyelünk egymásra, szeretteinkre, akkor ezáltal csökkentjük az esélyét annak is, hogy áldozattá váljanak. Másrészről óhatatlanul kiterjed a figyelmünk Önmagunkra és a környezetünkre, illetve viszonosságként mi is megkapjuk ezt a figyelmet.

Bővebben...
 
A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság novemberi hírlevele
AddThis Social Bookmark Button

Az alábbi linkre kattintva olvasható a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság novemberi hírlevele, melyben megyénkben is gyakran előforduló bűncselekménytípusokat ismerhetünk meg. Olvassuk el minél többen és okuljunk belőle. Amit lehet kövessünk el, hogy ne adjuk esélyt a bűnözőknek saját óvatlanságunkkal.

Hírlevél.

 
Felhívás a villamos hálózat biztonsági övezetének tisztántartási munkálatainak elvégzésére
Írta: Vezér Beáta, körjegyző   
AddThis Social Bookmark Button

Kérünk minden ingatlantulajdonost, hogy szíveskedjen figyelmesen elolvasni az E-on alábbi felhívását, melyben részletes tájékoztatást kapunk a villamos hálózat biztonsági övezetének tisztántartása során elvégzendő munkálatok szabályairól.

Ide kattintva olvasható az E-on felhívása.

 
Változás az orvosi ügyelet rendszerében október 1-től
Írta: Kóbor Attila Fertőszéplak polgármestere   
AddThis Social Bookmark Button


Tisztelt Fertőszéplakiak!

Október 1.-től a környező településekhez hasonlóan, Fertőszéplakon is megváltozik az orvosi ügyelet rendszere!

A korábbi rendszert környék háziorvosai – önhibájukon kívül- nem tudták fenntartani ezért kerestünk egy olyan megoldást, amely biztonságosan garantálja az orvosi ügyeleti rendszer ellátását.

Bővebben...
 
Változás Fertőszéplak művelődésszervezésében
Írta: Kóbor Attila Fertőszéplak polgármestere   
AddThis Social Bookmark Button

Hosszú együttműködés után változás állt be a művelődésszervező feladatok ellátásában. Kiskéri László, akivel sok új kezdeményezést sikerült megindítanunk, megsokasodott családi elfoglaltságai miatt nem tudja ellátni ezt a sok időráfordítást igénylő feladatot. Laci lelkesedése, embersége, új ötletei, hihetetlen munkabírása nagymértékben hozzájárult ahhoz, hogy Fertőszéplak otthonosabb település legyen. Ez úton is szeretném megköszönni mindannyiunk nevében a munkáját.

Új művelődésszervezőnk Tascner Tamás. Tamás a Fertő-táj Világörökség titkára. Számos nagyszerű és nagyívű rendezvény megszervezése kötődik a nevéhez. Pályázatában olyan célokat fogalmazott meg, melyek a korábbi jó kezdeményezések megtartása mellett Fertőszéplakot kulturális szempontból is egyedivé és elismertté tehetik a Fertő tájon. Tamást a korábbi művelődésszervezői elektronikus címen és mobiltelefonszámon lehet elérni.

Bővebben...
 
Jó hangulatú falunapon mulattunk együtt
AddThis Social Bookmark Button

Augusztus 11-12-én került megrendezésre idei falunapunk. A rendezvényen minden korosztály megtalálhatta a számára érdekes programot. Volt sportolási lehetőség: kerékpározás, labdarúgás, horgászat, lovaglás. Voltak különböző megmérettetési lehetőségek, mint pl. az évről-évre visszatérő "Fertőszéplak Legerősebb Embere" verseny és főzőverseny, valamint falmászó verseny és szkander verseny. A gyerekek óriáscsúszdán, ugrálóváron és mászófalon élvezhették a mozgás örömét. A kastélyban festményeket ill. szobrokat bemutató kiállítást, míg az iskola aulájában díszmadár kiállítást tekinthettek meg az érdeklődők. Az idei év sem szűkölködött sztárokban. Vendégünk volt: a fantasztikus gyerekműsort adó Kolompos Együttes, a csodálatos hangú Wolf Kati, a fiatalok kedvence SP és a mindenkit magával ragadó Oszvald Marika. Nem utolsó sorban helyi sztárjaink: a Dirty Dance táncosai is színpadra léptek. Köszönjük mindenkinek, aki közös szórakozásunkat munkájával segítette.

A rendezvényen készült képek ide kattintva tekinthetők meg.

Bővebben...
 
Képes köszöntő a londoni olimpiáról
AddThis Social Bookmark Button

A fertőszéplaki Fejes Katalin, aki önkéntesként dolgozik az olimpián, képes üdvözletet küldött Londonból. Íme a képek:

Bővebben...
 
Értékteremtés közösségi összefogással
Írta: Kóbor Attila Fertőszéplak polgármestere   
AddThis Social Bookmark Button

Sikerrel zárult az idei „Adj egy napot Fertőszéplakért” munkánk. A tavalyi évhez hasonlóan idén is szép számmal gyűltünk össze a most már „hagyományosan” esős idő ellenére.

A fel-fel bátorodó esőben lendületesen és szervezetten haladt a munka. Három csapatot alkottunk. Az első, Czifra Béla vezetésével a szabadtéri színpad megalkotására rendezkedett be. Meglátszott, hogy összeszokott, szakmájukat mesteri fokon űző szakemberek végezték a munkát. Szemlátomást alakult a színpad! Olyan alkotást sikerült létrehozniuk, amely sok-sok éven keresztül lehet majd központja a falu szabadtéri rendezvényeinek.

Bővebben...
 
Önkénteseket toboroz a polgári védelem
AddThis Social Bookmark Button

A Katasztrófavédelmi Igazgatóság a megyei, települési Polgári Védelmi szervezetek erősítése érdekében önkéntes alapú toborzó szórólapot készített. Aki szeretne részt venni az önkéntes Polgári Védelem munkájában, töltse le a toborzóplakátot, töltse ki és küldje el a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címre. A toborzóplakát ide kattintva tölthető le.

 
<< Első < Előző 21 22 23 24 25 26 27 28 Következő > Utolsó >>

Oldal 23 / 28

Polgármesteri köszöntő

 

Önkormányzati választás 2019

Facebook

Programnaptár 2023

Domb újság

.


Fertőszéplaki Sportkör

Fertőszéplakinak lenni


Ingyen WiFi Fertőszéplak központjában

Felhasználónév: wifi
Jelszó: free

Fertőszéplak képekben


 

Környező települések


   Fertőd

   Fertőszentmiklós

   Sarród

   Hegykő

   Fertőhomok

   Petőháza

   Fertőendréd

   Agyagosszergény

   Hidegség

   Fertőboz

   Kópháza

   Balf

   Sopron