Iskolai hírek
AddThis Social Bookmark Button


Játékos vetélkedő Fertőszéplakon
Írta: Ihászné Lajber Rita   
AddThis Social Bookmark Button

A bolondos április első napján nem kímélte az időjárás a Fertőszéplakra érkező hegykői, fertődi, kópházi, nagycenki és természetesen a helyi diákokat sem. Ezen a napon itt minden a könyvekről, az olvasásról szólt, mert ők már tudják: Olvasni jó!

Bővebben...
 
Ovi-suli program 2015
Írta: Iliásné Pozsgai Anna iskolaigazgató és Kalmárné Iliás Ilona tanító néni   
AddThis Social Bookmark Button
Szeretettel várjuk a kíváncsi leendő első osztályosokat és szüleiket a fertőszéplaki Széchényi Ferenc Általános Iskola Ovi-suli programjára, melyet 2015. március 9-én (hétfőn) 16 órai kezdettel tartunk az iskolában.
Ezen a foglalkozáson a leendő elsős tanító néni játékkal, énekkel, verssel fűszerezve ízelítőt ad a mindennapi iskolai életünkből. A kicsik megismerhetik a tanító nénit, leendő osztálytermüket, az iskolát és környezetét. Igazi iskolapadban ülhetnek, igazi iskolás feladatokat is megoldhatnak.Nyitott szívvel várunk minden érdeklődőt!
Ezen a foglalkozáson a leendő elsős tanító néni játékkal, énekkel, verssel fűszerezve ízelítőt ad a mindennapi iskolai életünkből. A kicsik megismerhetik a tanító nénit, leendő osztálytermüket, az iskolát és környezetét. Igazi iskolapadban ülhetnek, igazi iskolás feladatokat is megoldhatnak.
Nyitott szívvel várunk minden érdeklődőt!


Március második hetében tartottuk iskolánk hagyományos ovi-suli programját a leendő első osztályosok és szüleik számára. Vidám, lelkes nagycsoportos ovisoktól volt hangos az alsó tagozat első osztályos terme. A leendő kisiskolások a fertőszéplaki, sarródi, fertőhomoki, hegykői  és a süttöri oviból érkeztek szüleikkel, testvéreikkel és az óvó nénivel.

Bővebben...
 
Farsang az iskolában
Írta: Ihászné Lajber Rita, a diákönkormányzat vezetője   
AddThis Social Bookmark Button

Idén a farsang farkában, február 13-án tartottuk hagyományos farsangi bálunkat az iskolában.

Már hetekkel ezelőtt megkezdődött a lázas készülődés: jelezek készítése, színpadi próbák, vers- és tánctanulás. A programok összeállításából, a rendezvény megszervezéséből jócskán kivették részüket a lelkes szülők és a diákok.

Bővebben...
 
A magyar kultúra napján
Írta: Frechné Csertán Brigitta szaktanár   
AddThis Social Bookmark Button

Január 22-én, a Himnusz születésnapján a magyar kultúra napjára emlékeztek a fertőszéplaki iskolások. Ám a hagyományos ünnepi megemlékezés helyett iskolánk csatlakozott az "Együtt szaval a nemzet" kezdeményezéshez. A Jordán Tamás által útjára indított program keretein belül diákjaink együtt szavalták el a Himnusz első versszakát és a Szózatot az interaktív táblákon kivetített élő adásban vezénylő színművésszel, valamint az orosházi iskolásokkal. A közös szavalás nagyon jól sikerült, reméljük, hagyománnyá válik intézményünkben.

Bővebben...
 
Képes beszámoló az iskola karácsonyi ünnepségéről
AddThis Social Bookmark Button

 
<< Első < Előző 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 Következő > Utolsó >>

Oldal 70 / 95

Polgármesteri köszöntő

 

Választási információk

Facebook

Programnaptár 2024

Domb újság

.

Fertőszéplaki Sportkör

Fertőszéplakinak lenni


Ingyen WiFi Fertőszéplak központjában

Felhasználónév:
Jelszó:

Fertőszéplak képekben


 

Környező települések


   Fertőd

   Fertőszentmiklós

   Sarród

   Hegykő

   Fertőhomok

   Petőháza

   Fertőendréd

   Agyagosszergény

   Hidegség

   Fertőboz

   Kópháza

   Balf

   Sopron