|
Újjászerveződött a Fertőszéplaki Karitász Csoport |
Írta: Hérics Istvánné
|
Örömmel értesítem a falu lakóit, hogy 2012. november 6-án újjászerveződött a Fertőszéplaki Karitász Csoport. Vezetője: Grüllné Pálya Katalin, Helyettesei: Baloghné Eőri Terézia és Hanzséros Judit. Tisztelettel kérek mindenkit, a lehetőségeikhez mérten támogassák az új vezetést. Isten áldását kérve munkájukra. Hérics Istvánné volt karitász vezető. |
|
Beszámoló a Fertő-menti Madárbarátok Egyesületének ez évi tevékenységéről, eredményeiről |
Írta: Ternyák Melinda, a Fertő-menti Madárbarátok Egyesületének titkára
|
Idén is, ahogy eddig minden évben tagjaink országszerte részt vesznek különböző rendezvényeken, ezzel is "reklámozva" egyesületünket, valamint Fertőszéplakot is.
Az első kiállítás július 28-29-én Kisbéren volt. Itt jómagam (Ternyák Melinda) egy második helyezést kaptam. Ezután Csornán rendeztek díszmadár-bemutatót augusztus 18-19-én. Ánkhelyi József és én is második helyezéssel térhettünk haza.
A Fertőszéplakon megtartott bemutató után az általunk rendezett soproni díszmadár kiállítás került megrendezésre, melyre az idei évben a GYIK-ban került sor. Rendkívül sikeres hétvégét zártunk. A három napos rendezvényre közel 1500 fő fizető látogatónk volt!
|
Bővebben...
|
„Nagy Zabálók” elismerése a fertőszéplaki Skanzen Vendéglőnek |
Írta: A Skanzen Vendéglő kis csapata
|
Ezúton szeretnénk megköszönni minden Vendégünk eddigi elismerését, illetve támogatását, akiknek fontos,hogy ez a piciny Vendéglő létezik, és látják, átérzik, tapasztalják mindennapi munkánk gyümölcseit, illetve elismerik Vendéglőnk filozófiáját.
Meggyőződésem, hogy ezeknek az embereknek is köszönhető, hogy létezésünk első évében, minden eddigi reklám és marketingtevékenység nélkül működő Vendéglőnk felkeltette a "Nagy Zabálók"(Kétszemélyes gasztrokommandó-Kisalföld gasztromagazin) érdeklődését is, és inkognitóban tesztelték Vendéglőnket.
Az értékelés szerint,mint az a magazin hasábjain is olvasható : Konyha : tele különlegességekkel 9 pont (1-10-ig)
Minden egyéb (felszolgálás, étlap,berendezés, miliő): 9 pont (1-10-ig)
A kóstolt ételek ára itallal együtt két fő részére 6566 Ft.-volt.
Még egyszer, ezúton is köszönjük,hogy ezzel az értékeléssel is elismerték filozófiánkat, eddigi munkánkat, és rámutattak, hogy van gasztronómiai élmény a Fertőpart ezen szakaszán is. |
|
Írta: Ihászné Lajber Rita tanárnő
|
Június utolsó vasárnapján kora délután bőröndökkel megpakolva és kissé izgatottan szálltunk fel a buszra, melynek végcélja Székelyföld volt.
A nagy meleg estére enyhült, s már leszállt a sötétség, mire szűk úton végül megérkeztünk Bátorligetre, ahol házigazdáink vendégszeretettel és finom babgulyással vártak.
|
Bővebben...
|
Írta: Hérics Istvánné
|
Ahogy a fényképen is látszik ismét sok emberben mozdult meg a segítőszándék a május végi Karitász-gyűjtés alkalmával. Szép számban érkeztek ruhák és játékok is. A rászorulók nevében köszönöm. Isten fizesse meg sokszorosan!
|
|
|
|
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>
|
Oldal 8 / 11 |