Sporthírek
AddThis Social Bookmark Button


Az alábbiakban nagycenki művészekkel, alkotókkal ismerkedhetünk meg. A rövid bemutatás mellett betekintést nyerhetünk az alkotók munkásságába is. A ma is alkotók legújabb munkáiból ezen a folyamatosan frissülő oldalon kaphatunk ízelítőt.

Alkotók, művészek betűrendben:



Jóga csoport a VNTV fesztiválon
Írta: Kóborné Tóth Éva   
AddThis Social Bookmark Button

Immáron 18 éve működik településünkön a jóga csoport. Foglalkozásainkat szerdánként este 19-21 óráig tartjuk, melyeket rendszeresen 20-25 fő látogat.

Aki megtapasztalta, hogy a jógával hajlékonyabb, erősebb, éberebb, edzetteb, koncentráltabb és életerősebb, nem hagyja ki ezt a két órát a heti programjából. Ám a jógában van valami, ami ezeken túlmenően oly egyedivé teszi. A jóga ugyanis abban segít, hogy jól érezzük magunkat.

Kis csoportunk évente 3 alkalommal szervez kirándulásokat. Elsősorban a tagság közösséggé kovácsolása a célja ezeknek a programoknak.

Május 6-án, Budapesten a Vivanatura fesztiválon voltunk.

Bővebben...
 
Beszámoló a Fertőszéplak Öregfiúk Labdarúgó Szakosztály 2017. évi második mérkőzéséről
Írta: Takács Adrián szakosztályvezető   
AddThis Social Bookmark Button

Idei második mérkőzésünket 2017. április 29-én, Újkéren játszottuk. Ez gyakorlatilag a 2016-os „alakuló” meccsünk visszavágója volt.  Izgatottan vártuk, hogy miként alakul majd, mivel tavaly itthon 2:2-es döntetlent játszottunk.

Bővebben...
 
Beszámoló a 2017.év Madárvárta túráról
Írta: Bene Gábor   
AddThis Social Bookmark Button

Cél az Osli mellett található Madárvárta volt, amit sikeresen el is értünk a mostanában szokásos szeles 8-10 celsiusfokos hőmérsékletben. Az előre kalkulált 55 km helyett a táv 70 km lett, amiért elnézést kérünk. Remélem, hogy a tervezett táv és a pár plusz kilométer fáradsága után, mindenki szép élményekkel gondol vissza erre a nagyon jó hangulatban eltelt kerékpár túrára. A résztvevőknek köszönet, s nagyon örülök, hogy több új kerékpáros is csatlakozott hozzánk.
Találkozunk a következő túrán!

Április 29-én kerékpár szakosztályunk megtartotta idei évi második túráját.

Cél az Osli mellett található Madárvárta volt, amit sikeresen el is értünk a mostanában szokásos szeles 8-10 celsiusfokos hőmérsékletben. Az előre kalkulált 55 km helyett a táv 70 km lett, amiért elnézést kérünk. Remélem, hogy a tervezett táv és a pár plusz kilométer fáradsága után, mindenki szép élményekkel gondol vissza erre a nagyon jó hangulatban eltelt kerékpár túrára.

Bővebben...
 
Beszámoló a Fertőszéplak Öregfiúk Labdarúgó Szakosztály 2017. évi első mérkőzéséről
Írta: Takács Adrián szakosztályvezető   
AddThis Social Bookmark Button


Idei első mérkőzésünket 2017. április 8-án játszottuk hazai pályán. Ellenfelünk Sarród csapata lett volna, de mivel nem tudtak megfelelő létszámban kiállni, helyette végül egymás közötti focit szerveztünk.

Bővebben...
 
Kerékpáros túratervezet 2017
Írta: Fekete Imre szakosztályvezető   
AddThis Social Bookmark Button

Elkészült a Fertőszéplaki Sportkör kerékpár szakosztályának 2017-es túramenetrendje, mely ide kattintva tölthető le. Remélem, mindenki talál benne kedvére valót. Sok szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt, túrázni vágyót!

 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Oldal 10 / 30

Polgármesteri köszöntő

 

Választási információk

Facebook

Programnaptár 2024

Domb újság

.

Fertőszéplaki Sportkör

Fertőszéplakinak lenni


Ingyen WiFi Fertőszéplak központjában

Felhasználónév:
Jelszó:

Fertőszéplak képekben


 

Környező települések


   Fertőd

   Fertőszentmiklós

   Sarród

   Hegykő

   Fertőhomok

   Petőháza

   Fertőendréd

   Agyagosszergény

   Hidegség

   Fertőboz

   Kópháza

   Balf

   Sopron