Sporthírek
AddThis Social Bookmark Button


Az alábbiakban nagycenki művészekkel, alkotókkal ismerkedhetünk meg. A rövid bemutatás mellett betekintést nyerhetünk az alkotók munkásságába is. A ma is alkotók legújabb munkáiból ezen a folyamatosan frissülő oldalon kaphatunk ízelítőt.

Alkotók, művészek betűrendben:



Beszámoló az Fertőszéplaki Sportkör június 29-i közgyűléséről
Írta: Szabó Katalin FSK elnök   
AddThis Social Bookmark Button


A Fertőszéplaki Sportkör 2011. június 29-én tartotta közgyűlését. A közgyűlés egyhangúlag elfogadta a módosított alapszabályt, majd megválasztotta a Számvizsgáló Bizottság tagjait. A Számvizsgáló Bizottság elnöke Szalai Mihály, tagjai Hanzséros József és Doszpod Zsolt.

Bővebben...
 
OTP-Bank Kupát nyertek női labdarúgóink!
Írta: Doszpod Zsolt edző   
AddThis Social Bookmark Button



2011. június 25.-én a Fertőszéplak SK Női Labdarúgó Csapata Celldömölkön vendégszerepelt a VIII. Vulkán Futball Fesztiválon. A tét az OTP-BANK KUPA volt! A rendezvényen 10 női labdarúgócsapat vett részt. A résztvevők két 5-ös csoportban kezdték meg a küzdelmeket. Csapatunk a UFC Celldömölk, Vép, Szombathely, Nyirád, csapataival került szembe a csoportban. Első meccsünket a Nyirád csapatával játszottuk melynek végeredménye 1-1 lett.

Bővebben...
 
Kerékpártúra a Zsolnay kerámiával burkolt balfi kúthoz
Írta: Fekete Imre szakosztályvezető   
AddThis Social Bookmark Button



Jó hangulatban lezajlott a szombati kerékpártúra! Balfra vezető utunkat nagyon erős széllökések kísérték, viszont amíg itthon esett az eső, addig minket szerencsére elkerült.

Bővebben...
 
Kerékpártúra hajózással összekötve
Írta: Fekete Imre szakosztályvezető   
AddThis Social Bookmark Button



Lezajlott a hajózással egybekötött Fertő - kiskör nevű kerékpártúránk!A nagyjából 65 kilométeresre sikeredett távot tizenegyen teljesítették. Az időjárásnak ezúttal hálával tartozunk, mert bár a túra során voltak kisebb széllökések, de hazaérezésünkkel a zivatar megvárt bennünket!
Szerencsére a technikai problémák, defektek is elkerültek így csak a kerekezésre kellett koncentrálni. Háromnegyed 12-kor értünk a Mörbisch-i kikötőbe, ahol mindössze negyed óra várakozás után útnak indultunk Illmitzbe hajóval. A túra ezen részét mindenki különösen élvezte.

Bővebben...
 
Újabb győzelem női labdarúgásban
Írta: Doszpod Zsolt   
AddThis Social Bookmark Button


2011. május 7.-én, szombaton női labdarúgó csapatunk edző mérkőzést játszott a Dunakiliti csapatával Fertőszéplakon.
Csapatunk : BOGNÁR LILLA, SÖVEGJÁRTÓ BARBARA, BÁN ENIKŐ, BÁLIS GABRIELLA, BOGNÁR ZSANETT, ENDREI DIÁNA, HÁMOR MARTINA, MOSONYI NIKOLETTA, BELLA ZSUZSANNA, ENDREI RAMÓNA összeállításban játszott. A mérkőzés 3x30 perces lebonyolításban zajlott, aminek a végeredménye:  FERTŐSZÉPLAK--DUNAKILITI   4-2.  Csapatunk góljait : ENDREI RAMÓNA (3) és BÁLIS GABRIELLA szerezték!

Bővebben...
 
<< Első < Előző 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Következő > Utolsó >>

Oldal 27 / 30

Polgármesteri köszöntő

 

Választási információk

Facebook

Programnaptár 2024

Domb újság

.

Fertőszéplaki Sportkör

Fertőszéplakinak lenni


Ingyen WiFi Fertőszéplak központjában

Felhasználónév:
Jelszó:

Fertőszéplak képekben


 

Környező települések


   Fertőd

   Fertőszentmiklós

   Sarród

   Hegykő

   Fertőhomok

   Petőháza

   Fertőendréd

   Agyagosszergény

   Hidegség

   Fertőboz

   Kópháza

   Balf

   Sopron