Sporthírek
AddThis Social Bookmark Button


Az alábbiakban nagycenki művészekkel, alkotókkal ismerkedhetünk meg. A rövid bemutatás mellett betekintést nyerhetünk az alkotók munkásságába is. A ma is alkotók legújabb munkáiból ezen a folyamatosan frissülő oldalon kaphatunk ízelítőt.

Alkotók, művészek betűrendben:



Beszámoló az évzáró kerékpártúráról
Írta: Fekete Imre szakosztályvezető   
AddThis Social Bookmark Button


Szombaton teljesítettük az idei utolsó túránkat. Az időjárás fantasztikus volt, az októberi nyárias időben élvezhettük kedvenc sportunkat. Ennek megfelelően nagyon sokan voltunk, szám szerint 25 személy teljesítette a kiírt távot. A Haraszton keresztül elkerekeztünk Röjtökmuzsajra, ahol Dominek Zoltán jóvoltából egy hűsítő italt fogyaszthatott el a csapat. Innen tovább hajtottunk Fertőhomokra, ahol zajlott már a Diófesztivál.

Bővebben...
 
Beszámoló a jubileumi sportnapról
Írta: Szabó Katalin FSK elnök   
AddThis Social Bookmark Button


A nemrégiben átalakult, 7 szakosztályra bővült Fertőszéplaki Sportkör 2011.szeptember 17-én megrendezte az első és egyben a megalakulás 20. évfordulójára is emlékező jubileumi Fertőszéplaki Sportnapot. A sportnap programját úgy állítottuk össze, hogy minden szakosztály megmutathassa magát, és közben a falu lakosságának is legyen lehetősége a mozgásra, sportolásra. A sportnapot hagyományteremtő céllal rendeztük meg, tervezzük, hogy eztán minden évben megszervezzük.

Bővebben...
 
Kerekezés fürdőzéssel és gulyáslevessel
Írta: Fekete Imre szakosztályvezető   
AddThis Social Bookmark Button



A hétvégén teljesítettük az idei évre tervezett leghosszabb túránkat és elkerekeztünk Nickre. Az időjárás egész nap tökéletes volt. A legmerészebb útra 9 órakor indult a társaság, amely 21 fővel büszkélkedhetett. Röpke 3 óra tekerés után el is értünk a duzzasztógáthoz és miközben mi kerekeztünk, addig ifj. Fejes Miklós és Jakab Szabolcs közösen készítette nekünk katlanban a gulyáslevest. Érkezésünk után még nem volt teljesen készen az étel ezért páran úgy gondolták, hogy addig megmártóznak a kiváló hőmérsékletű Rábában. Az ebédet nagy és jókedvű beszélgetések követtek, három órás sziesztázás után elindultunk hazafelé.
A túrát teljesítőknek gratulálok, a gulyásleves pedig nagyon finom lett! Köszönjük!
További képek ide kattintva tekinthetők meg.
 
Kerékpártúra borkóstolóval
Írta: Fekete Imre szakosztályvezető   
AddThis Social Bookmark Button


Szombaton újfent összegyűltünk egy jó kis sportolásra. Ez volt az első alkalom, amikor menet közben kellett megváltoztatnunk a célállomást. Az eredeti terv Podersdorf am See városa volt, de sajnos az időjárás közbeszólt. Induláskor nagyon jónak nevezhető időjárási körülmények voltak, de ahogy átléptük a pomogyi határt elkezdett élénkülni a szél. Mire Illmitzbe értünk a szél elérte a 70 - 80 km/órás erősséget, ezért a csapat úgy döntött, hogy nem folytatjuk utunkat, hanem visszafordulunk. Mielőtt ezt megtettük volna volt szerencsénk bepillantás nyerni egy illmitzi panzióba és annak borospincéjébe (Első Csabáné Ildi közreműködésével). Megkóstolhattuk a helyben készült Chardonnay-t, Zöld Veltelinit és Merlot-ot! A fiatalabbakkal szőlőlével tudtak koccintani. Köszönjük szépen!
További fotók:
http://www.bringazz-fertopart.5mp.eu/

 
Tornagyőzelem kapott gól nélkül
Írta: Doszpod Zsolt   
AddThis Social Bookmark Button



2011. július 23.-án női labdarúgó csapatunk Répcelakon járt az Amazonok Napja sportrendezvényen.
A tornán 4 női labdarúgó csapat vett részt: Répcelak, Alsóújlak, Rábapatona, Fertőszéplak.
Első meccsünket Répcelak csapatával vívtuk melynek végeredménye Répcelak-Fertőszéplak  0-3 lett. Következő mérkőzésünk Fertőszéplak - Alsóújlak  2-0, A záró meccset Rábapatonával vívtuk, melynek végeredménye: Rábapatona-Fertőszéplak: 0-1  A harmadik, egyben utolsó meccs után joggal lehettek boldogok lányaink, mert a mutatott játék és küzdeni tudás, megérdemelt tornagyőzelmet ért! Külön öröm, hogy a tornán csapatunk KAPOTT GÓL NÉLKÜL diadalmaskodott!

Bővebben...
 
<< Első < Előző 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Következő > Utolsó >>

Oldal 26 / 30

Polgármesteri köszöntő

 

Választási információk

Facebook

Programnaptár 2024

Domb újság

.

Fertőszéplaki Sportkör

Fertőszéplakinak lenni


Ingyen WiFi Fertőszéplak központjában

Felhasználónév:
Jelszó:

Fertőszéplak képekben


 

Környező települések


   Fertőd

   Fertőszentmiklós

   Sarród

   Hegykő

   Fertőhomok

   Petőháza

   Fertőendréd

   Agyagosszergény

   Hidegség

   Fertőboz

   Kópháza

   Balf

   Sopron