Sporthírek
Szombaton elkerekeztünk Frauenkirchen-be!
Írta: Fekete Imre FSK Kerékpár Szakosztály vezető   
AddThis Social Bookmark ButtonA túrán részt vett 15 + 1 személy! A +1 fő Jakab Szabolcs volt, aki felajánlotta, hogy furgonjával végigkíséri a csapatot a túrán. Ezúton is köszönöm neki, hogy eljött, főleg mert tartottuk az 1 túra 1 defekt tendenciát.

Az időjárásra nem lehetett panasz, amíg odafelé volt egy pici szembe szél, addig ez hazafelé támogatott minket, így a hazaút 1 órával rövidebbre sikerült.

Bővebben...
 
Hírek férfi labdarúgó csapatunk háza tájáról
Írta: Doszpod Zsolt   
AddThis Social Bookmark Button


Férfi labdarugó csapatunk lejátszotta soron következő bajnoki mérkőzését. Ellenfelünk a jelenleg 2. helyen álló KISFALUD csapata volt. A mérkőzésre rányomta bélyegét a nagy szél, minek következtében mindkét csapat rengeteg hibával játszott. Az első félidőben 0-0 állásnál büntetőt hibáztunk, amit nem sokkal később az ellenfél góllal büntetett. Csapatunk tovább küzdött és sikerült kiegyenlítenünk. Az ellenfél szerzett vezetést újfent a második félidő derekán, amit sikerült ismét kiegyenlítenünk. A meccs hajráját erővel jobban bírta csapatunk, de már csak ordító helyzetekig és kapufáig jutottunk.

Bővebben...
 
Győzelem a nagycenki csapat ellen
Írta: Doszpod Zsolt   
AddThis Social Bookmark Button2011.04.09.-én lejátszottuk harmadik felkészülési meccsünket Nagycenken a helyi női csapat ellen.
A meccsen résztvevő csapatunk: BOGNÁR LILLA, BÁLIS GABRIELLA, ENDREI DIÁNA, ENDREI RAMÓNA, HORVÁTH MÓNIKA, DEMÉNY ANNAMÁRIA.
Nagy szélben jó hangulatban telt a találkozó, ahol a hazaiak szereztek vezetést. Ezután lányaink fokozatosan átvették a játék irányítását és előbb kiegyenlítettek majd egyre jobb játékkal a mérkőzést megnyerték. A gólszerzők: ENDREI RAMÓNA, ENDREI DIÁNA, DEMÉNY ANNAMÁRIA

Bővebben...
 
Újabb szép eredmény női labdarúgásban
Írta: Doszpod Zsolt   
AddThis Social Bookmark Button


2011.04.07.-én, csütörtökön lejátszotta női csapatunk második felkészülési mérkőzését Fertőszéplakon.

Csapatunk: SÖVEGJÁRTÓ BARBARA, BÁLIS GABRIELLA, ENDREI NIKOLETTA, HÁMOR MARTINA, SÖVEGJÁRTÓ LAURA, HORVÁTH MÓNIKA, ENDREI DIÁNA, ENDREI RAMÓNA, összeállításban játszott. Ellenfelünk a bajnokság favoritjának számító és jelenleg a bajnokságot vezető KÓPHÁZA csapata volt.

Bővebben...
 
Beszámoló a tavaszi bajnokság eddigi eredményeiről
AddThis Social Bookmark Button2011.04.03.-án lejátszottuk a tavaszi bajnokság 4. mérkőzését a SFAC ellen. A mérkőzés végeredménye: SFAC-FERTŐSZÉPLAK 3-2.

A mérkőzés nagy feszültség közepette zajlott, igazi rangadóhoz méltóan.

Bővebben...
 
Újabb győzelem női labdarúgásban
Írta: Doszpod Zsolt fsk női csapatának edzője   
AddThis Social Bookmark Button2011.03.24.-én 17 órakor Kópházán játszott női csapatunk edzőmérkőzést.
Csapatunk 5-2 re diadalmaskodott a bajnokságban jelenleg első helyen álló Kópháza felett!!!
Az első pillanattol kezdve kézben tartottuk a mérkőzést. Lányaink kellő önbizalommal, határozottsággal küzdötték végig a 2x30 perces mérkőzést!!  A siker még édesebb annak tudatában, hogy a Kópháza teljes, legerősebb keretével és 7 cserével, mig mi csere nélkül közdöttük végig a találkozót!! A mérkőzésen résztvevő csapat:  SÖVEGJÁRTÓ BARBARA (kapus) ENDREI RAMÓNA, HÁMOR MARTINA, HORVÁTH MÓNIKA, BÁLIS GABRIELLA, ENDREI DIÁNA. Gólszerzőink :  ENDREI RAMÓNA (3), HÁMOR MARTINA (2)

Bővebben...
 
Beszámoló az első kerékpártúráról
Írta: Fekete Imre szakosztályvezető   
AddThis Social Bookmark ButtonA Kerékpáros szakosztály szervezésében sikeresen lezajlott az első kerékpártúra!

Szombaton délután a Kastély udvaron gyülekezetek a résztvevők, a nap során létszámuk folyamatosan duzzadt, 14:00-ra elértük a 23 főt. A résztvevők között széplaki, fertődi, hegykői, petőházi és soproni lakosok is voltak, az általános iskolás tanulótól az Őszirózsa Nyugdíjas Klub tagjáig bezárólag képviselték magukat a helybéliek!

Bővebben...
 
Női labdarúgő edzőmeccs Nagycenken
Írta: Endrei Ramóna   
AddThis Social Bookmark ButtonNői focicsapat Fertőszéplakon! Ezt hallani úton útfélen. Örülünk neki, hogy így felkeltettük a helyi, és környékbeli lakosok figyelmét.  A hír hallatán a nagycenki lányok edzőmeccsre invitáltak minket. Ezúton is köszönjük a meghívást!

Bővebben...
 
Sport Fórum Fertőszéplakon
Írta: Fekete Tamás alpolgármester   
AddThis Social Bookmark Button

 

2011. január 27.-én került megrendezésre a Fertőszéplaki sport megújítást célul tűző megbeszélés, melynek eredményeképpen elkezdődhet egy új, komplexebb mozgási lehetőségeket magába foglaló Sportkör kialakítása.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 11 12 13 14 15 16 17 Következő > Utolsó >>

Oldal 16 / 17

Polgármesteri köszöntő

 

Önkormányzati választás 2019

Facebook

Programnaptár 2023

Domb újság

.


Fertőszéplaki Sportkör

Fertőszéplakinak lenni


Ingyen WiFi Fertőszéplak központjában

Felhasználónév: wifi
Jelszó: free

Fertőszéplak képekben


 

Környező települések


   Fertőd

   Fertőszentmiklós

   Sarród

   Hegykő

   Fertőhomok

   Petőháza

   Fertőendréd

   Agyagosszergény

   Hidegség

   Fertőboz

   Kópháza

   Balf

   Sopron