Sporthírek
Szépszámú versenyzőt vonzott a március végi asztalitenisz verseny
Írta: Horváth Balázs szakosztályvezető   
AddThis Social Bookmark Button

2012. március 31-én délután lezajlott a Fertőszéplaki Sportkör Asztalitenisz szakosztálya által szervezett egyéni amatőr pingpong verseny. A versenyt felnőtt kategóriában hirdettük meg, ennek ellenére több gyermek is vállalta a megmérettetést a felnőttek között. Közülük Bálint Dániel az elődöntőig jutott. Ezúton is még egyszer gratulálunk a szép teljesítményért. A verseny baráti hangulatban, sportszerűen zajlott.

Bővebben...
 
Beszámoló a tómalmi kerékpártúráról
Írta: Fekete Imre szakosztályvezető   
AddThis Social Bookmark Button

Március utolsó napjára tervezett tómalmi túra volt a soron következő. Rossz előrejelzést olvashattunk a héten a szombati időjárásról, és már csütörtökön és pénteken is nagyon kellemetlen szeles idő volt. Ennek ellenére szombat reggel nagyon barátságos idő és kiváló hőmérséklet fogadott minket a 9 órai rajtnál. Mire Balfra értünk a széllökések megélénkültek és kezdték megnehezíteni a dolgunkat, de kitartóan folytattuk utunkat.

Bővebben...
 
Beszámoló a szezonnyitó kerékpártúráról
Írta: Fekete Imre szakosztályvezető   
AddThis Social Bookmark Button

Vasárnap elkezdtük az idei évet! Nagy örömömre szolgát, hogy a nem éppen tökéletes időjárási körülmények közt is rendkívül sok kerékpáros jelent meg, hogy teljesítse a 17 km-es távot. Az időjárás nagyon kellemetlennek bizonyult, a fertődi kastélyig szemerkélő esőben hajtottunk. A 21 induló között voltak olyanok is, akik eddig még nem látogatták sportrendezvényeinket. Nagyon szép és érdekes túrákat terveztem idén, remélhetőleg ez a létszám még emelkedni is fog!
Következő túra: Március 31. Szombat 9:00, Tómalom
A túráról készült képeket megtekinthetik a www.bringazz-fertopart.5mp.eu oldalon

 
Endrei Ramóna lett a IV. Makay Női Teremlabdarúgó Torna gólkirálynője, a csapat is dobogóra állhatott
Írta: Doszpod Zsolt   
AddThis Social Bookmark Button

Női labdarúgó csapatunk 2012. február 18.-án Dunakilitin járt a IV. Makay Női Teremlabdarúgó Tornán.

7 csapat részvételével, körmérkőzéses lebonyolításban zajlott a torna.

Bővebben...
 
Újabb sikert ért el női labdarúgó csapatunk
Írta: Doszpod Zsolt   
AddThis Social Bookmark Button

Január 28.-án Ikrényben szerepelt női labdarúgó csapatunk a II. Intersport Éjszakai Teremfoci Kupán. A rendezvényen 14 csapat vett részt. A csapatokat két csoportba osztották ahonnan az első 4 jutott tovább.

Bővebben...
 
Beszámoló az évzáró kerékpártúráról
Írta: Fekete Imre szakosztályvezető   
AddThis Social Bookmark Button


Szombaton teljesítettük az idei utolsó túránkat. Az időjárás fantasztikus volt, az októberi nyárias időben élvezhettük kedvenc sportunkat. Ennek megfelelően nagyon sokan voltunk, szám szerint 25 személy teljesítette a kiírt távot. A Haraszton keresztül elkerekeztünk Röjtökmuzsajra, ahol Dominek Zoltán jóvoltából egy hűsítő italt fogyaszthatott el a csapat. Innen tovább hajtottunk Fertőhomokra, ahol zajlott már a Diófesztivál.

Bővebben...
 
Beszámoló a jubileumi sportnapról
Írta: Szabó Katalin FSK elnök   
AddThis Social Bookmark Button


A nemrégiben átalakult, 7 szakosztályra bővült Fertőszéplaki Sportkör 2011.szeptember 17-én megrendezte az első és egyben a megalakulás 20. évfordulójára is emlékező jubileumi Fertőszéplaki Sportnapot. A sportnap programját úgy állítottuk össze, hogy minden szakosztály megmutathassa magát, és közben a falu lakosságának is legyen lehetősége a mozgásra, sportolásra. A sportnapot hagyományteremtő céllal rendeztük meg, tervezzük, hogy eztán minden évben megszervezzük.

Bővebben...
 
Kerekezés fürdőzéssel és gulyáslevessel
Írta: Fekete Imre szakosztályvezető   
AddThis Social Bookmark ButtonA hétvégén teljesítettük az idei évre tervezett leghosszabb túránkat és elkerekeztünk Nickre. Az időjárás egész nap tökéletes volt. A legmerészebb útra 9 órakor indult a társaság, amely 21 fővel büszkélkedhetett. Röpke 3 óra tekerés után el is értünk a duzzasztógáthoz és miközben mi kerekeztünk, addig ifj. Fejes Miklós és Jakab Szabolcs közösen készítette nekünk katlanban a gulyáslevest. Érkezésünk után még nem volt teljesen készen az étel ezért páran úgy gondolták, hogy addig megmártóznak a kiváló hőmérsékletű Rábában. Az ebédet nagy és jókedvű beszélgetések követtek, három órás sziesztázás után elindultunk hazafelé.
A túrát teljesítőknek gratulálok, a gulyásleves pedig nagyon finom lett! Köszönjük!
További képek ide kattintva tekinthetők meg.
 
Kerékpártúra borkóstolóval
Írta: Fekete Imre szakosztályvezető   
AddThis Social Bookmark Button


Szombaton újfent összegyűltünk egy jó kis sportolásra. Ez volt az első alkalom, amikor menet közben kellett megváltoztatnunk a célállomást. Az eredeti terv Podersdorf am See városa volt, de sajnos az időjárás közbeszólt. Induláskor nagyon jónak nevezhető időjárási körülmények voltak, de ahogy átléptük a pomogyi határt elkezdett élénkülni a szél. Mire Illmitzbe értünk a szél elérte a 70 - 80 km/órás erősséget, ezért a csapat úgy döntött, hogy nem folytatjuk utunkat, hanem visszafordulunk. Mielőtt ezt megtettük volna volt szerencsénk bepillantás nyerni egy illmitzi panzióba és annak borospincéjébe (Első Csabáné Ildi közreműködésével). Megkóstolhattuk a helyben készült Chardonnay-t, Zöld Veltelinit és Merlot-ot! A fiatalabbakkal szőlőlével tudtak koccintani. Köszönjük szépen!
További fotók:
http://www.bringazz-fertopart.5mp.eu/

 
<< Első < Előző 11 12 13 14 15 16 17 Következő > Utolsó >>

Oldal 14 / 17

Polgármesteri köszöntő

 

Önkormányzati választás 2019

Facebook

Programnaptár 2023

Domb újság

.


Fertőszéplaki Sportkör

Fertőszéplakinak lenni


Ingyen WiFi Fertőszéplak központjában

Felhasználónév: wifi
Jelszó: free

Fertőszéplak képekben


 

Környező települések


   Fertőd

   Fertőszentmiklós

   Sarród

   Hegykő

   Fertőhomok

   Petőháza

   Fertőendréd

   Agyagosszergény

   Hidegség

   Fertőboz

   Kópháza

   Balf

   Sopron