Sporthírek
Kerékpártúra Atyai áldással
Írta: Fekete Imre szakosztályvezető   
AddThis Social Bookmark Button

Szombaton megtartottuk a 2013-as év idénynyitó kerékpártúráját, amelyen az úticélunk Hegykő valamint a település határán kívül található Vasfüggöny Emlékhely volt. Az indulás előtt Tóth Miklós fertőszéplaki plébános úr megáldotta a kerékpárosokat és bringájukat.

Bővebben...
 
Beszámoló a 2013. február 16-án megrendezett amatőr asztalitenisz versenyről
Írta: Horváth Balázs asztalitenisz szakosztályvezető   
AddThis Social Bookmark Button

A hóval tarkított hét után szombatra napsütéses, tavaszias idő köszöntött be. Talán a napsütésnek köszönhetően nem csak helybéliek, hanem a környékbeli településekről is érkeztek jelentkezők a versenyre.

14 év alatti kategóriában 8 fiatal mérte össze tudását. A sorsolást követően két csoportban kezdődtek meg a mérkőzések. A verseny gyorsan és sportszerűen zajlott, ezért a csoportok 1. 2., ill. 3. 4. helyezettjei újabb csoportokban küzdöttek tovább a helyezésekért.

Bővebben...
 
Zenés aerobic szerdánként a sportkör szervezésében
Írta: Szabó Katalin FSK elnök   
AddThis Social Bookmark Button

A Fertőszéplaki Sportkör zenés aerobic / latin dance aerobic órákat szervez (a megjelentek igényeihez igazítva a stílust és a tempót).

Helyszín:a Fertőszéplaki Művelődési Ház tornaterme

Időpont: szerdánként 17.30-18.30-ig

Részvételi díj: 300 Ft / fő alkalmanként. Váltócipő kötelező, törölköző ajánlott.

Első alkalom: január. 23., szerda 17:30

Bővebben...
 
Beszámoló a szezonzáró kerékpártúráról
Írta: Fekete Imre szakosztályvezető   
AddThis Social Bookmark Button

Szombaton a szezonzáró túránkat sikeresen teljesítettük. A vénasszonyok nyarának köszönhetően gyönyörű időben sportolhattunk Az időjárással nagy barátságot kötöttünk ebben a két évben, az eddigi 16 túra egyikét sem kellett elhalasztanunk, mindet a kiírt időpontban le tudtuk bonyolítani.

Az idén minden túra alkalmával találkozhattunk új emberekkel, nem volt ez másképp most sem. A kisebb táv teljesítése közben a VI. Fertőszéplaki Tökfesztiválra is betekintettünk.

A 2012-es évben 376 km-t tekert a szakosztály. Ezúton is szeretném megköszönni a szakosztály tagjainak egész évi hozzáállását és gratulálok teljesítményűkhöz!

Bővebben...
 
Beszámoló a szeptemberi kerékpártúráról PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Fekete Imre szakosztályvezető   
2012. szeptember 24. hétfő, 20:41
AddThis Social Bookmark Button

A nemzetközi autómentes világnapon mi is nyeregbe pattantunk és meg sem álltunk a nicki duzzasztógátig! Az időjárás eleinte hűvösnek tűnt, de a déli órákban már nagyon kellemes és piknikezésre alkalmas volt.

Isteni sugallat és Jakab Szabolcs barátom ötlete alapján szállítottunk magunkkal két tartalék kerékpárt. Még Fertőszentmiklóst sem hagytuk el, máris bekövetkezett az első technikai probléma. Megnyúlott az egyik lánc és folyamatosan ugrott, használatra alkalmatlanná téve a kerékpárt. Répcelakra érve sajnos a másik kerékpárt is igénybe kellett vennünk, itt pedig egy pedál szakadt le az egyik bringáról. És itt még nem ért véget a balszerencsés vesszőfutásunk, ugyanis hazafelé az egyik kerékpár hátsó gumiján 15 cm-es repedés keletkezett, amelynek következtében 2-3 cm-es kilengésű nyolcas keletkezett, de szerencsére ezzel még haza tudtak kerekezni.

A gátnál eltöltött 3 óra nagyon jó hangulatban telt, többen sétáltak, mások megtekintették az erőművet és egy finom gulyásleves elfogyasztása után hazaindultunk!

Módosítás dátuma: 2012. szeptember 26. szerda, 05:47
 
Sportnap 2012
Írta: Szabó Katalin FSK elnök   
AddThis Social Bookmark Button

2012.szeptember 8-án nyárias időben tarthattuk meg Fertőszéplak második sportnapját. A szakosztályvezetők és segítőik már a reggeli órákban előkészítették a terepet, hogy a programok kezdetére minden készen álljon.

A napot zenés reggeli tornával indítottuk az óvoda előtti parkolóban. Stefi fél óra alatt kellemesen lefárasztotta az összegyűlt 20-25 embert.  Tornáztak pici gyerkőcök, nagyobb gyerekek, anyukák, apukák, nagymamák, sőt, Baán Jenő bácsi személyében még egy nagypapa is részt vett a tornán.

Bővebben...
 
Beszámoló a zsirai kerékpártúráról
Írta: Fekete Imre szakosztályvezető   
AddThis Social Bookmark Button

A nyár kellős közepén Zsirát vettük célba. Az időjárás előrejelzések a héten nem sok jóval kecsegtettek minket és pénteken az egész napos esőzés láttán, nem tartottam valószínűnek, hogy szombatok bringázni fogunk. De szerencsénk lett, mert szombat reggel még pár felhő kergetőzött az égen, a 9 órai startra gyönyörű időben indulhattunk.

Bővebben...
 
Európa-bajnok a fertőszéplaki Palcsák Bence
Írta: Balogh Gábor   
AddThis Social Bookmark Button

Hazánkban rendeztek először öt versenyszámban kutyás frizbi Európa-bajnokságot. A  2012. június 16-17-én, a budapesti Hajógyári-szigeten rendezett bajnokságra 6 országból 60 kutyával neveztek a kontinens legjobbjai. A magyar dobások idén is jó eredményeket hoztak, szinte minden számban állhatott a dobogón magyar sportoló a hétvégi Dog Chow DiscDogathon versenyen. Sokak legnagyobb meglepetésére a kezdő freestyle kategóriában, a kutyás frizbi körökben eddig ismeretlen  fertőszéplaki 15 éves fiú, Palcsák Bence, felnőtteket megszégyenítő dobásaival lett Európa-bajnoki első helyezett. Bence kb. egy éve frizbizik Border Collie fajtájú kutyájával, Majával aktívan. Másik induló, Palcsák Zsófi, Szaffi nevű Spánieljével is csak kevéssel maradt le. Tudásukat a fertőszéplaki ovisok már ismerik. A két induló videóját a www.benzsokutyasuli.blogspot.com oldalon tekinthetik meg. Gratulálunk!

Bővebben...
 
Szép sikerek női labdarúgásban
Írta: Doszpod Zsolt   
AddThis Social Bookmark Button

Női labdarúgó csapatunk 2012. július 1-én Celldömölkön lépett pályára a IX. VULKÁN FUTBALL KUPÁN. A rendezvényre címvédőként érkeztünk. Maroknyi csapattal, sérült, illetve lábadozó játékosokkal kezdtük meg a tornát. Első mérkőzésünkön megsérült az egyetlen csere játékosunk is. Lányaink hatalmas szívről, elszántságról és győzni akarásról tettek újfent tanúbizonyságot. Hősiesen küzdöttek az ellenfelekkel és a rekkenő hőséggel. Nem maradt el az eredmény sem. Csoportunkból a 2. helyen jutottunk tovább az elődöntőbe! Ekkor következett a másik csoport győztese elleni csata a döntőbe jutásért. Az ellenfelünk nem más, mint a bajnokságunk első helyezett csapata az Alsósági Tigrisek. A mérkőzésen okosan, taktikusan fociztak lányaink, de egy pillanatnyi figyelmetlenség elég volt ahhoz, hogy hátrányba kerüljünk. A lányok küzdöttek tovább, ahogy erejükből telt és lám az akarat és elszántság góllá érett a mérkőzés lefújása előtt 1 perccel!

Bővebben...
 
<< Első < Előző 11 12 13 14 15 16 17 Következő > Utolsó >>

Oldal 13 / 17

Polgármesteri köszöntő

 

Választási információk

Facebook

Programnaptár 2024

Domb újság

.

Fertőszéplaki Sportkör

Fertőszéplakinak lenni


Ingyen WiFi Fertőszéplak központjában

Felhasználónév:
Jelszó:

Fertőszéplak képekben


 

Környező települések


   Fertőd

   Fertőszentmiklós

   Sarród

   Hegykő

   Fertőhomok

   Petőháza

   Fertőendréd

   Agyagosszergény

   Hidegség

   Fertőboz

   Kópháza

   Balf

   Sopron