Női labdarúgás - beszámoló a szezonkezdésről
Írta: Ihász Mónika FSK titkár   
AddThis Social Bookmark Button

A felnőtt női labdarúgó csapatunk számára megkezdődött a bajnoki szezon második fele. Bár a bajnokság nekünk április 26-án startolt, az edzéseket ugyanúgy megtartottuk, mint szezon közben. Új csapattagokkal lettünk gazdagabbak, az edzéseken is egyre többen vagyunk. Változás volt a szakosztályvezetésben, Endrei Diána tartja össze már a csapatot.

 

 

Az első fordulónk alkalmával Dunakilitire látogattunk el, ahol első meccsünket a hazaiakkal vívtuk. A mérkőzésen remekelő Endrei Ramóna a peches kapufák mellett kettő gólt szerzett, ezzel döntetlen lett az eredmény. Második meccsünket Bezi csapata ellen játszottuk, ahol 1-0-ra nyertünk. Gólszerző: Barczáné Sudár Mónika. Csapattagok: Bális Gabi, Barczáné Sudár Mónika, Egyed Tünde, Endrei Ramóna, Farkas Csabáné Violetta, Fejes Cintia, Főző Borbála, Göndöcs Evelin, Hanzséros Viktória, Horváth Krisztina, Ihász Mónika. Ezzel az eredménnyel egyelőre a bajnokságban a 3. helyen állunk.

A következő fordulót, melyben csapatunk érintett május 24-én rendezik meg Enesén, majd május 31-én hazai fordulónk lesz. Itthon a bajnokságot vezető Alsósági Tigriseket és Magyarkeresztúrt fogadjuk, úgyhogy a bíztatás ránk fér. Szeretettel várjuk a szurkolókat!


 

Polgármesteri köszöntő

 

Választási információk

Facebook

Programnaptár 2024

Domb újság

.

Fertőszéplaki Sportkör

Fertőszéplakinak lenni


Ingyen WiFi Fertőszéplak központjában

Felhasználónév:
Jelszó:

Fertőszéplak képekben


 

Környező települések


   Fertőd

   Fertőszentmiklós

   Sarród

   Hegykő

   Fertőhomok

   Petőháza

   Fertőendréd

   Agyagosszergény

   Hidegség

   Fertőboz

   Kópháza

   Balf

   Sopron