Szalay Merse 8. osztályos fertőszéplaki tanuló a Soproni Petőfi Színház kilencezredik bérletese
Írta: Forrás: www.kisalfold.hu   
AddThis Social Bookmark Button


Szalay Merse 8. osztályos fertőszéplaki tanuló a Soproni Petőfi Színház kilencezredik bérletese, őt Pataki András igazgató könyvcsomaggal köszöntötte A szép Cerceruska című mesebalett zártkörű előadása előtt vasárnap délután.

A Soproni Petőfi Színház bérleteseinek száma jelenleg 9150, ez mintegy 50 százalékos növekedést jelent az elmúlt évadhoz képest.
Pataki András elmondta: a felnőtt bérletesek száma is emelkedett csaknem húsz százalékkal idén, a gyermek és ifjúsági közönség, valamint az óvodás korosztály pedig olyan mértékben lesz jelen a színház életében, amelyért csak köszönet jár a soproni és környékbeli oktatási intézmények vezetőinek, a pedagógusoknak.

A teátrum az elmúlt évadban dinamikusan nyitott a fiatal közönség felé, nagy sikere volt az iskolaszínházi programnak, s ennek is köszönhető a bérletesek számának jelentős növekedése.
Az értékesítés kora őszi szakaszában derült ki, hogy a kilencezredik bérlet Fertőszéplakra került, s ezt most tudták átadni a szerencsés tanulónak.
A direktor a színház iránti egyre jobban tapasztalható érdeklődést látva elérhető célként fogalmazta meg, hogy jövőre hasonló módon szeretnék a soproni teátrum tízezredik bérletését köszönteni.

 

Polgármesteri köszöntő

 

Választási információk

Facebook

Programnaptár 2024

Domb újság

.

Fertőszéplaki Sportkör

Fertőszéplakinak lenni


Ingyen WiFi Fertőszéplak központjában

Felhasználónév:
Jelszó:

Fertőszéplak képekben


 

Környező települések


   Fertőd

   Fertőszentmiklós

   Sarród

   Hegykő

   Fertőhomok

   Petőháza

   Fertőendréd

   Agyagosszergény

   Hidegség

   Fertőboz

   Kópháza

   Balf

   Sopron