Női labdarúgócsapatunk eddigi őszi szereplése
Írta: Ihász Mónika FSK titkár   
AddThis Social Bookmark Button

Megkezdődött az őszi bajnokságunk szeptember utolsó hétvégéjén. Csapatunkba új játékosok jöttek, és a Rickybau osztrák cég jóvoltából egy új mezgarnitúrát is kaptunk. Az első forduló Győrszentivánon volt, ahol először Dunakilitivel játszottunk. A vezetést az ellenfél csapata vette át, de a jó játéknak köszönhetően Endrei Ramóna berúgta az első gólunkat, majd egy jól kialakított helyzetet Endrei Diána is eredményesen fejezett be, így a végeredmény 2-1 lett a javunkra. Sajnos a második gólszerzőnk bokáját egy rossz lépés miatt baleset érte, így nem tudta tovább folytatni a játékot. Azóta már orvos is látta és szerencsére nem tört el, de még biztosan eltart egy ideig, hogy teljesen felépüljön, és újra pályára tudjon állni.


Második meccsünket az Alsósági Tigrisekkel vívtuk. Az első találat az ellenfélnél volt, de Bális Gabi góljával sikerült egyenlítenünk. Sajnos újra ők vették át a vezetést 2-1-re, de itt még mindig sikerült gólt lőnie Endrei Ramónának. A végeredmény 4-2 lett a tigriseknek. Csapat tagjai: Bális Gabi, Endrei Diána, Endrei Ramóna, Fejes Cintia, Gergely Száva, Hauser Anikó, Ihász Mónika, Mosonyi Nikoletta, Varga Erzsébet.


A bajokság késve indult, így minden hétvégére jut egy forduló. Október 5-én Rábapatonára mentünk, ahol az első meccset rögtön a hazai csapattal játszottuk. A meccsen végig jobban játszottunk a patonaiaknál, és Gergely Száva találatával 1-0-ra legyőztük őket.


A második mérkőzést egy jóval erősebb csapat ellen, Győrszentivánnal küzdöttük meg. Sokáig a mérkőzés gól nélküli döntetlen volt. Endrei Ramóna bravúrosan adta be a labdát a kapu elé és Garab Jutka a kapuba juttatta a labdát. A második félidő elején kiegyenlített Győrszentiván. Egy szabálytalanság miatt bűntető rúgást ítéltek és az ellenfél csapatának megvolt a lehetősége, hogy átvegye a vezetést. A kapusunk, Hauser Anikó viszont megfogta a labdát. Gergely Száva szuper formában volt és amellett, hogy nagyon sokat segített hátra a védekezésben, a támadásban is jeleskedett és megszerezte a győztes gólt. A vége 2-1 lett, tehát ezen a hétvégén 6 ponttal térhettünk haza. Csapat tagjai: Bális Gabi, Endrei Ramóna, Fejes Cintia, Garab Jutka, Gergely Száva, Hauser Anikó, Ihász Mónika, Mosonyi Nikoletta, Varga Erzsébet.


A következő bajnoki forduló október 12-én, szombaton délután 3 órától Fertőszéplakon, hazai pályán lesz, melyre reméljük, hogy minél több szurkolónk kilátogat.


 

Polgármesteri köszöntő

 

Választási információk

Facebook

Programnaptár 2024

Domb újság

.

Fertőszéplaki Sportkör

Fertőszéplakinak lenni


Ingyen WiFi Fertőszéplak központjában

Felhasználónév:
Jelszó:

Fertőszéplak képekben


 

Környező települések


   Fertőd

   Fertőszentmiklós

   Sarród

   Hegykő

   Fertőhomok

   Petőháza

   Fertőendréd

   Agyagosszergény

   Hidegség

   Fertőboz

   Kópháza

   Balf

   Sopron