Élménybeszámoló a makettezők nyári táboráról
Írta: Lukács Béla   
AddThis Social Bookmark Button


A nyári szünidőt hasznosan töltötték a makettezést szerető gyerekek. A fertőszentmiklósi művelődési ház adott otthont a nyári tábornak. A tábort Fodróczi Zsolt vezette.

Az egy hétig tartó táborban a gyerekek megismerkedhettek a makettezés szépségeinek titkai mellet, a reptér hangárjainak mélyén rejlő repülőkkel. A hangárban sokan felismerték azokat a repülőgép típusokat, melyeket a makett asztalon oly lelkesen igyekeznek elkészíteni. A gyakorlati foglalkozásokat szakemberekből álló csoport irányítása mellett végezték a gyerekek. A lelkesedés tetőfokára vezető úton a kézzel készített figurák mintázása volt a tábor egyik legérdekesebb eseménye. A szakmai tapasztalatok mellett rendkívüli ismeretekkel és tapasztalatokkal gazdagabban várhatták a résztvevők a záró eseményt. A helyi megmérettetésen a fertőszéplaki szakkör tagjai jó eredményeket értek el. A gyerekek jutalma természetesen nem lehetett más a jó helyezések elismerése mellett egy-egy újabb makett. A tábor baráti beszélgetéssel egybekötött főzéssel zárult.

A fertőszéplaki szakkör tagjai nemcsak eredményekkel és ajándékokkal gazdagon tértek haza, hanem egy olyan felkészítéssel, amellyel a későbbiekben eredményesebben vehetik fel a versenyt a junior kategóriákban. A szakkör az egy éves fennállása óta először vett részt szakmai képzésen. A jövőbe bizakodóan tekinthetünk. Fodróczi Zsolt munkájának köszönhetően már szakmai berkekben is ismerté vált kicsi, de annál lelkesebb csapatunk.

Köszönettel tartozunk mindazoknak, akik a nyári táborban részt vettek a munkában. Külön köszönet illetti azon emberek csoportját, akik nélkül nem működhetne a fertőszéplaki makett szakkör.

 

Polgármesteri köszöntő

 

Választási információk

Facebook

Programnaptár 2024

Domb újság

.

Fertőszéplaki Sportkör

Fertőszéplakinak lenni


Ingyen WiFi Fertőszéplak központjában

Felhasználónév:
Jelszó:

Fertőszéplak képekben


 

Környező települések


   Fertőd

   Fertőszentmiklós

   Sarród

   Hegykő

   Fertőhomok

   Petőháza

   Fertőendréd

   Agyagosszergény

   Hidegség

   Fertőboz

   Kópháza

   Balf

   Sopron