Beszámoló a vásárosfalui túráról
Írta: Fekete Imre szakosztályvezető   
AddThis Social Bookmark Button

Szombaton ismét a Rábaköz fele vettük az irányt. A mostani úticélunkat beledi rokonom, Németh György ajánlotta figyelmünkbe. Vásárosfaluban a helyi Önkormányzat kialakított egy nyári üdülőhelyet, ahol focipálya, tekepálya, játszótér, kemence, tűzrakó helyiség, büfé található. Minden adott egy jó kis campingezéshez vagy adott esetben kisebb fesztiválok megrendezéséhez.

 

A nyárias idő, valamint a meghirdetett kemencés sütés nagy létszámot eredményezett. Érkezésünk után a helyben kialakított kemencében friss tepertős pogácsát és túrós rétest készítettünk. Ezúton is szeretném megköszönni Hipságh Lászlóné Eszter közreműködését, aki időt és energiát nem sajnálva előkészítette a hozzávalókat és már előző nap legyúrta a tésztákat. A kemencét a helyiek már reggel óta fűtötték nekünk, hogy amire megérkezünk, elérje az üzemi hőmérsékletet. A pogácsának 10 perc sem kellett, hogy megsüljön. A csapat kiváló hangulatban töltötte el a kori délutáni órákat, kivétel nélkül mindenki nagyon jól érezte magát! Molnár Sándor polgármester megígértette velünk, hogy még visszatérünk! Azoknak, akik tettek azért, hogy ez a túra ilyen jól sikerüljön, nagyon köszönöm!

A túrát technikai probléma nélkül sikerült befejeznünk! Két hét múlva megrendezzük az első éjszakai túránkat, kérném szépen a jelentkezőket, hogy a KRESZ előírásainak megfelelően készítsék fel kerékpárjaikat és láthatósági mellényt hozzanak magukkal!

További képek: http://5mp.eu/web.php?a=bringazz-fertopart&o=ZQjdhGeRa5

 

 

Polgármesteri köszöntő

 

Választási információk

Facebook

Programnaptár 2024

Domb újság

.

Fertőszéplaki Sportkör

Fertőszéplakinak lenni


Ingyen WiFi Fertőszéplak központjában

Felhasználónév:
Jelszó:

Fertőszéplak képekben


 

Környező települések


   Fertőd

   Fertőszentmiklós

   Sarród

   Hegykő

   Fertőhomok

   Petőháza

   Fertőendréd

   Agyagosszergény

   Hidegség

   Fertőboz

   Kópháza

   Balf

   Sopron