Beszámoló a 2013. február 16-án megrendezett amatőr asztalitenisz versenyről
Írta: Horváth Balázs asztalitenisz szakosztályvezető   
AddThis Social Bookmark Button

A hóval tarkított hét után szombatra napsütéses, tavaszias idő köszöntött be. Talán a napsütésnek köszönhetően nem csak helybéliek, hanem a környékbeli településekről is érkeztek jelentkezők a versenyre.

14 év alatti kategóriában 8 fiatal mérte össze tudását. A sorsolást követően két csoportban kezdődtek meg a mérkőzések. A verseny gyorsan és sportszerűen zajlott, ezért a csoportok 1. 2., ill. 3. 4. helyezettjei újabb csoportokban küzdöttek tovább a helyezésekért.

 

Helyezések

1. Szabó Balázs

2. Horváth Dominik

3. Imre Máté

4. Adorján Filip

5. Turi Richárd

6. Kalmár Dominik

7. Szalai Mór

8. Jakab Bence

Jakab Bence vehette át a legfiatalabb versenyzőnek járó különdíjat. Gratulálunk bátorságához, hogy az erős mezőnyben derekasan helytállt.

A versenyről senki nem távozott üres kézzel, minden induló versenyző egy személyre szóló oklevél birtokában térhetett haza a baráti hangulatú pingpongozásról.

Felnőtt kategóriában 20 induló mérte össze tudását. A hazai pálya előnye nem hozott szerencsét Fertőszéplaki indulóinknak, hárman a negyeddöntőig jutottak. Az egyenes kieséses szakaszt követően harmadik helyen végzett Király Attila, aki Jánossomorjáról érkezett a versenyre. A Petőházi Asztalitenisz Klub színeiben induló Balogh József korábbi arany (2010) illetve ezüst (2012) érme mellé egy újabb ezüstéremmel gazdagodott. A 2013-as verseny első helyezettje Iváni Gergő Budapestről érkezett versenyünkre, reméljük a díjak mellett szép emlékekkel gazdagodva térhetett haza.

A felnőtt versenyzők között két különdíjat adhattunk át. A legeredményesebb női versenyzőnek járó kupát Jakabné Szabó Annamária vehette át, míg a legidősebb versenyzőnek járó díjat Prokop István, a tavalyi verseny győztese kapta, aki ez alkalommal szoros küzdelemben a 4. helyet szerezte meg.

Gratulálunk minden versenyzőnek, köszönjük a sportszerű, barátságos jó hangulatú játékot!

Ezúton is köszönjük Lajber Sándornak, a Fertőszéplaki Sportkör szakmai tanácsadójának segítségét, aki a verseny szakszerű lebonyolítása mellett tárgyi eszközöket (versenykiírás, térelválasztók, pontszámlálók) biztosított a verseny színvonalának emeléséhez.

Köszönjük Ihász Mónika és Varga Erzsébet egész napos munkáját a rendezvény ideje alatt, jelenlétük kiemelkedően hozzájárult a verseny jó hangulatához.

Végül, de nem utolsó sorban köszönetet mondunk Szabó Katalinnak, a Sportkör elnökének, a szervezésben való aktív részvételért és a díjak átadásáért.

Köszönjük a kihelyezett adományláda tartalmát gyarapítóknak a támogatást, melyet további eszközök beszerzésére fordítunk.

Köszönjük a családtagoknak, barátoknak, hogy eljöttek, és szurkoltak. Nekik köszönhetően vált igazi sporteseménnyé a rendezvény.

Ide kattintva képes beszámoló tekinthető meg a 2013. február 16-án megrendezett amatőr asztalitenisz versenyről.


Technikai információk

A Fertőszéplaki Sportkör Asztalitenisz szakosztálya továbbra is a keddi napokon 18:00-20:00 óráig várja a pingpongozni vágyókat.

A rendezvényt követően a tornateremben találtunk egy pulóvert, tulajdonosa a fenti időpontokban vagy telefonos egyeztetés után átveheti.

 

Polgármesteri köszöntő

 

Választási információk

Facebook

Programnaptár 2024

Domb újság

.

Fertőszéplaki Sportkör

Fertőszéplakinak lenni


Ingyen WiFi Fertőszéplak központjában

Felhasználónév:
Jelszó:

Fertőszéplak képekben


 

Környező települések


   Fertőd

   Fertőszentmiklós

   Sarród

   Hegykő

   Fertőhomok

   Petőháza

   Fertőendréd

   Agyagosszergény

   Hidegség

   Fertőboz

   Kópháza

   Balf

   Sopron