Részlet a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság 2012. decemberi bűnmegelőzési hírleveléből
Írta: Kóbor Attila Fertőszéplak polgármestere   
AddThis Social Bookmark Button

Saját magunk és szeretteink biztonságának és nyugalmának megőrzése érdekében ezúton szeretnénk egy részletet közölni a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság 2012. decemberi bűnmegelőzési hírleveléből:

"A Karácsony közeledtével az egymásra figyelésre szeretnénk felhívni a figyelmet. Ilyenkor talán az év minden napján rohangáló, elfoglalt emberek is megállnak egy pillanatra elgondolkodni szeretteiken, a hozzájuk való viszonyaikon. Ez az egymásra figyelés – bármilyen furcsán hangzik is – hatással lehet a bűncselekmények alakulására is. Ha figyelünk egymásra, szeretteinkre, akkor ezáltal csökkentjük az esélyét annak is, hogy áldozattá váljanak. Másrészről óhatatlanul kiterjed a figyelmünk Önmagunkra és a környezetünkre, illetve viszonosságként mi is megkapjuk ezt a figyelmet.

 

Azonban az ünnepi hangulatban sem szabad elfeledkezni arról, hogy a bűnözők kevésbé tisztelik az ünnepeket, inkább kiváló lehetőségnek tekintik arra, hogy értékeinket elvegyék.

Amennyiben mégis bűncselekmény áldozataivá válnának, kérjük haladéktalanul értesítsék a rendőrséget a 107 vagy 112 –es hívószámon, ahol kollégáink az ünnepek alatt is – ugyanúgy, mint egész évben bármikor - fogadják az Önök hívását és megteszik a szükséges intézkedéseket.

Békés Boldog Karácsonyt és Boldog Új Évet Kívánok magam és munkatársaim nevében Önöknek és szeretteiknek !"

 

Polgármesteri köszöntő

 

Választási információk

Facebook

Programnaptár 2024

Domb újság

.

Fertőszéplaki Sportkör

Fertőszéplakinak lenni


Ingyen WiFi Fertőszéplak központjában

Felhasználónév:
Jelszó:

Fertőszéplak képekben


 

Környező települések


   Fertőd

   Fertőszentmiklós

   Sarród

   Hegykő

   Fertőhomok

   Petőháza

   Fertőendréd

   Agyagosszergény

   Hidegség

   Fertőboz

   Kópháza

   Balf

   Sopron