„ Beilleszkedés, tolerancia az iskolai mindennapokban” címmel Frühwirtné Payrits Marianna szakpszichológus tartott előadást iskolánkban
Írta: Iliásné Pozsgai Anna iskolaigazgató   
AddThis Social Bookmark Button

A közelmúltban két alkalommal is találkozhattunk Frühwirtné Payrits Marianna szakpszichológussal, aki a beilleszkedés problémáiról tartott előadást iskolánkban. Szülők, pedagógusok vettek részt a késő délutáni órában tartott interaktív előadáson.

 

A pszichológusnő beszélt azokról a szociális kompetenciákról, amelyek szükségesek ahhoz, gyermekekeink sikeresek legyenek az iskolai mindennapokban. Bemutatta Zsolnai Ildikó és Nagy József ezzel kapcsolatos vizsgálódási eredményeit is. Segítséget adott nekünk, hogy melyek azok a szociális készségfejlesztő technikák, amelyek alkalmazásával eredményesebb oktató-nevelő munkát érhetünk el.

Az előadáson résztvevő szülők, pedagógusok konkrét kérdéseikkel, tapasztalataikkal szóltak hozzá az adott témához. A decemberi estén kellemes és egyben hasznos beszélgetés kerekedett a közel másfél óráig tartó együttlét során.

Köszönjük a szülők érdeklődését. Bízunk benne, hogy a hallottakat eredményesen tudjuk közösen kamatoztatni a napi munkánk során.

 

 

Polgármesteri köszöntő

 

Választási információk

Facebook

Programnaptár 2024

Domb újság

.

Fertőszéplaki Sportkör

Fertőszéplakinak lenni


Ingyen WiFi Fertőszéplak központjában

Felhasználónév:
Jelszó:

Fertőszéplak képekben


 

Környező települések


   Fertőd

   Fertőszentmiklós

   Sarród

   Hegykő

   Fertőhomok

   Petőháza

   Fertőendréd

   Agyagosszergény

   Hidegség

   Fertőboz

   Kópháza

   Balf

   Sopron