Szép sikerek női labdarúgásban
Írta: Doszpod Zsolt   
AddThis Social Bookmark Button

Női labdarúgó csapatunk 2012. július 1-én Celldömölkön lépett pályára a IX. VULKÁN FUTBALL KUPÁN. A rendezvényre címvédőként érkeztünk. Maroknyi csapattal, sérült, illetve lábadozó játékosokkal kezdtük meg a tornát. Első mérkőzésünkön megsérült az egyetlen csere játékosunk is. Lányaink hatalmas szívről, elszántságról és győzni akarásról tettek újfent tanúbizonyságot. Hősiesen küzdöttek az ellenfelekkel és a rekkenő hőséggel. Nem maradt el az eredmény sem. Csoportunkból a 2. helyen jutottunk tovább az elődöntőbe! Ekkor következett a másik csoport győztese elleni csata a döntőbe jutásért. Az ellenfelünk nem más, mint a bajnokságunk első helyezett csapata az Alsósági Tigrisek. A mérkőzésen okosan, taktikusan fociztak lányaink, de egy pillanatnyi figyelmetlenség elég volt ahhoz, hogy hátrányba kerüljünk. A lányok küzdöttek tovább, ahogy erejükből telt és lám az akarat és elszántság góllá érett a mérkőzés lefújása előtt 1 perccel!

A végeredmény FERTÖSZÉPLAK--ALSÓSÁGI TIGRISEK 1-1. Büntető párbajra került a sor, hogy eldőljön, ki játssza a döntőt. Ekkor a kapusunké BÁLIS GABRIELLÁÉ volt a főszerep. Kapusunk parádésan hárított 2 büntetőt, ami a döntőbe repítette a csapatot.

Sajnos lányaink erejéből a döntőre alig maradt, ami teljesen érthető, hiszen míg ellenfeleink a torna során sorcserékkel rendelkeztek, addig a mieink csere nélkül voltak kénytelenek küzdeni. A döntőt elveszítettük a Kópháza csapata ellen 3-0-ra.

A csapatunk hősiesen helytállt a torna során! Csodálatos ezüstéremmel gazdagodtunk és nem utolsó sorban egyéni díjazásban részesült kapusunk, aki teljesítményével elnyerte a torna legjobb kapusa díjat!

További szép sikerekért küzdünk!

 

Polgármesteri köszöntő

 

Választási információk

Facebook

Programnaptár 2024

Domb újság

.

Fertőszéplaki Sportkör

Fertőszéplakinak lenni


Ingyen WiFi Fertőszéplak központjában

Felhasználónév:
Jelszó:

Fertőszéplak képekben


 

Környező települések


   Fertőd

   Fertőszentmiklós

   Sarród

   Hegykő

   Fertőhomok

   Petőháza

   Fertőendréd

   Agyagosszergény

   Hidegség

   Fertőboz

   Kópháza

   Balf

   Sopron