Szépszámú versenyzőt vonzott a március végi asztalitenisz verseny
Írta: Horváth Balázs szakosztályvezető   
AddThis Social Bookmark Button

2012. március 31-én délután lezajlott a Fertőszéplaki Sportkör Asztalitenisz szakosztálya által szervezett egyéni amatőr pingpong verseny. A versenyt felnőtt kategóriában hirdettük meg, ennek ellenére több gyermek is vállalta a megmérettetést a felnőttek között. Közülük Bálint Dániel az elődöntőig jutott. Ezúton is még egyszer gratulálunk a szép teljesítményért. A verseny baráti hangulatban, sportszerűen zajlott.

Az első helyet szoros küzdelemben Prokop István szerezte meg, másodikként Balogh Józsefet díjazhattuk. A harmadik helyért járó kupát Bognár János vehette át. Gratulálunk minden versenyzőnek! Külön köszönet illeti a Sportkör szakmai tanácsadóját Lajber Sándort, aki a verseny szakszerű lebonyolításával támogatta a rendezvényt, amellett, hogy maga is részt vett a küzdelemben.

Nagy örömmel számolhatok be arról is, hogy a versenyre az eszközparkunk egy új versenyasztallal bővült. Az asztalok állapota és hogy hetente rendszeresen 10-15 fő látogatja a foglalkozásainkat szükségessé tette az új asztal beszerzését. Az asztalt a terem adottságainak figyelembe vételével kék színű lappal rendeltük, így a zöld padlóburkolatból kitűnve jobb láthatóságot biztosít a játék során.

Technikai információ: Keddenként 19:00-tól várjuk a pingpongozni vágyókat.

A pingpong versenyen készült fotók ide kattintva nézhetők meg.

A díjátadón készült videó itt tekinthető meg.

 

 

Polgármesteri köszöntő

 

Választási információk

Facebook

Programnaptár 2024

Domb újság

.

Fertőszéplaki Sportkör

Fertőszéplakinak lenni


Ingyen WiFi Fertőszéplak központjában

Felhasználónév:
Jelszó:

Fertőszéplak képekben


 

Környező települések


   Fertőd

   Fertőszentmiklós

   Sarród

   Hegykő

   Fertőhomok

   Petőháza

   Fertőendréd

   Agyagosszergény

   Hidegség

   Fertőboz

   Kópháza

   Balf

   Sopron