Új csarnokot avattak a Polima Kft.-nél
Írta: Fekete Tamás Fertőszéplak alpolgármestere   
AddThis Social Bookmark Button

2011. október 21.-én délután 17:00 órakor került sor, a POLIMA Kft. új csarnokának átadására. Az esemény a Petőházi Önkéntes Tűzoltó Egyesület bemutatójával kezdődött, majd ezt követően Egyed Ferenc ügyvezető a nemrégiben, pályázati forrásból felépített új csarnokba invitálta a szép számban jelen lévő érdeklődőket. Bent ízlésesen megterített asztalok, élőzene és a csarnok építését bemutató prezentáció várta a közönséget.

 

Az eseményre Ivanics Ferenc országgyűlési képviselő és Horváth Vilmos, a Soproni Kereskedelmi és Iparkamara elnöke is eljöttek. Kb. 18:00 órakor került sor az átadásra. Egyed Úr beszédében elmondta, hogy a POLIMA Kft. 1991 óta szorgalmas és kitartó munkával érte el azt, hogy mára a térség meghatározó gazdasági szereplője legyen. A Kft. mindent megtesz azért, hogy a piaci versenyben talpon tudjon maradni. A cég 1997-től ISO 9001-es minőségirányítási rendszert, 2009-től pedig ISO 14001-es környezetirányítási rendszert is működtet. Egyed Úr elmondta azt is, hogy a gyártási, szállítási, értékesítési feladatok mellett nagy figyelmet szentelnek a pályázati rendszerben való részvételnek is, aminek egyik eredménye az új csarnok felépítése és átadása. A Kft. a pályázatait saját maga írja, ami még inkább kiemeli azt a nagyszerű tényt, hogy 8 beadott pályázatból mind a 8 nyertes terv lett.

Az ügyvezető beszéde után Ivanics Ferenc vette magához a szót, aki a kis- és középvállalkozások gazdaságban betöltött szerepére koncentrált és hangsúlyozta, hogy a jelenlegi nehéz gazdasági helyzetben ezek a vállalkozások csak is a POLMIA Kft.-hez hasonló elszánt és kitartó munkával és alkalmazkodni tudással lehetnek sikeresek. Ivanics Úr beszédének zárasa képen gratulált az új fejlesztéshez és jelezte, hogy már most várja a meghívást a következő nyertes pályázat megvalósulásának nyitóünnepségére.

Ezt követően Egyed Ferenc és Ivanics Ferenc közösen átvágták az új csarnok bejáratánál kifeszített szalagot, és kezdetét vette a jó hangulatú beszélgetés és vacsora.

Az elért sikerekhez Fertőszéplak Képviselő Testületének nevében gratulálok, jó egészséget és természetesen jó munkát kívánok az új csarnokban.

 

 

 

 

Polgármesteri köszöntő

 

Választási információk

Facebook

Programnaptár 2024

Domb újság

.

Fertőszéplaki Sportkör

Fertőszéplakinak lenni


Ingyen WiFi Fertőszéplak központjában

Felhasználónév:
Jelszó:

Fertőszéplak képekben


 

Környező települések


   Fertőd

   Fertőszentmiklós

   Sarród

   Hegykő

   Fertőhomok

   Petőháza

   Fertőendréd

   Agyagosszergény

   Hidegség

   Fertőboz

   Kópháza

   Balf

   Sopron