Beszámoló az Fertőszéplaki Sportkör június 29-i közgyűléséről
Írta: Szabó Katalin FSK elnök   
AddThis Social Bookmark Button


A Fertőszéplaki Sportkör 2011. június 29-én tartotta közgyűlését. A közgyűlés egyhangúlag elfogadta a módosított alapszabályt, majd megválasztotta a Számvizsgáló Bizottság tagjait. A Számvizsgáló Bizottság elnöke Szalai Mihály, tagjai Hanzséros József és Doszpod Zsolt.


A sportkör 20 évvel ezelőtti megalakulására az egyesület tagjai sportnappal fognak emlékezni. A sportnap tervezett időpontja szeptember 17. szombat. (Esős idő esetén - a szabadtéri programok miatt – az ezt követő szombat.)  Ezen a napon minden szakosztály bemutatkozik, és sportos feladatokkal megmozgatják a falu lakóit is. A napot tombolasorsolás zárja, melynek bevételével a sportkört támogatják a tombolatárgyak adományozói és a tombolajegy megvásárlói. A sportnap programját még szervezzük, a végleges programról tájékoztatni fogjuk a lakosságot.

Fertőszéplak honlapján eddig is folyamatosan beszámoltunk tevékenységünkről, eredményeinkről. Kerékpáros szakosztályunk 4 túrát szervezett. Az asztalitenisz szakosztály a helyi lakosoknak szervezett bajnokságot. Kosarasaink éjszakai bajnokságon vettek részt. A férfi labdarúgó-csapat a bajnokságban a 4. helyen végzett. Megkezdődött az utánpótlás toborzása, edzése is, ősztől az utánpótláscsapat is indul a bajnokságban. Női focistáink sorra nyerik mérkőzéseiket, legutóbb országos kupát hoztak haza.

Ezúton tájékoztatjuk az asztalitenisz iránt érdeklődőket, hogy az asztalitenisz szakosztály nyáron szünetelteti foglalkozásait. Az edzések ősztől folytatódnak.

 

Polgármesteri köszöntő

 

Választási információk

Facebook

Programnaptár 2024

Domb újság

.

Fertőszéplaki Sportkör

Fertőszéplakinak lenni


Ingyen WiFi Fertőszéplak központjában

Felhasználónév:
Jelszó:

Fertőszéplak képekben


 

Környező települések


   Fertőd

   Fertőszentmiklós

   Sarród

   Hegykő

   Fertőhomok

   Petőháza

   Fertőendréd

   Agyagosszergény

   Hidegség

   Fertőboz

   Kópháza

   Balf

   Sopron