OTP-Bank Kupát nyertek női labdarúgóink!
Írta: Doszpod Zsolt edző   
AddThis Social Bookmark Button



2011. június 25.-én a Fertőszéplak SK Női Labdarúgó Csapata Celldömölkön vendégszerepelt a VIII. Vulkán Futball Fesztiválon. A tét az OTP-BANK KUPA volt! A rendezvényen 10 női labdarúgócsapat vett részt. A résztvevők két 5-ös csoportban kezdték meg a küzdelmeket. Csapatunk a UFC Celldömölk, Vép, Szombathely, Nyirád, csapataival került szembe a csoportban. Első meccsünket a Nyirád csapatával játszottuk melynek végeredménye 1-1 lett.

Ezután következett a házigazda UFC Celldömölk, akiket nagy küzdelemben 2-1-re sikerült legyőznünk! A következő mérkőzés a Vép csapata ellen volt, akiktől 1-0 vereséget szenvedett a széplaki csapat. Ezután még nagyobb elszántsággal vetették magukat a küzdelembe lányaink és a csoport utolsó meccsén sima 3-0 győzelmet arattunk a Szombathely csapata ellen. Ekkor a csoport 2-3 helyén végeztünk a nyirád csapatával együtt. Mivel azonos gólkülönbség és pontszám volt, következett a büntető párharc ahol el kellett dönteni, melyik csapat jut tovább a 2. helyen. A büntető párharc során Bognár Lilla kapusunk parádézott és a 3 büntetőből kettőt hárított. Csapatunk ezzel bejutott az elődöntőbe, ahol várt ránk a másik csoport győztese az Alsósági Tigrisek csapata. Lányaink kellő önbizalommal és óriási lelkesedéssel kezdték meg az elődöntőt. Nem maradt el az eredmény sem mert sikerült 1-0-ra legyőznünk az alsóságiakat. Ezzel a győzelemmel csapatunk döntőbe került!! Közben a másik elődöntő is véget ért és meglett a döntő másik résztvevője. A döntő párosítása: UFC CELLDÖMÖLK – FERTŐSZÉPLAK. A döntőben óvatosan és megfontoltan játszott mindkét csapat. Egy hibából adódóan vezetést szerzett a Celldömölk csapata, amit a meccs végéig tartani tudott. A vég hajrában azonban  sikerült kiegyenlíteni lányainknak és így a döntő végeredménye 1-1 lett. Ekkor következett a büntető párbaj ahol újfent diadalmaskodtunk és ezzel MEGNYERTÉK LÁNYAINK A KUPÁT!!!!!!!!!!!!!!
Csapatunk a tornán : BOGNÁR LILLA, BOGNÁR ZSANETT, BÁLIS GABRIELLA, BÁN ENIKŐ, ENDREI DIÁNA, ENDREI RAMÓNA, NAGY-PETI KITTI felállásban játszott. gólszerzőink : ENDREI DIÁNA (7), ENDREI RAMÓNA (3) NAGY-PETI KITTI (3)


GRATULÁLOK EZÚTON IS A CSAPATNAK A GYÖNYÖRŰ SIKERHEZ!

Képek a győztes csapatról itt láthatók.

 

Polgármesteri köszöntő

 

Választási információk

Facebook

Programnaptár 2024

Domb újság

.

Fertőszéplaki Sportkör

Fertőszéplakinak lenni


Ingyen WiFi Fertőszéplak központjában

Felhasználónév:
Jelszó:

Fertőszéplak képekben


 

Környező települések


   Fertőd

   Fertőszentmiklós

   Sarród

   Hegykő

   Fertőhomok

   Petőháza

   Fertőendréd

   Agyagosszergény

   Hidegség

   Fertőboz

   Kópháza

   Balf

   Sopron