Pályázaton informatikai eszközöket nyert a fertőszéplaki iskola
Írta: Iliásné Pozsgai Anna iskolaigazgató   
AddThis Social Bookmark Button


Fertőszéplak Község Önkormányzata 5.273.080 Ft vissza nem térítendő támogatást nyert az Új Magyarország Terv Társadalmi Infrastruktúra Operatív Programja (TIOP) keretében.

A pályázat célja az iskola informatikai eszközpark és a kompetencia  alapú  oktatás fejlesztése. Ennek érdekében valósult meg az intézmény számítógép állományának a korszerűsítése és a pedagógiai, módszertani feladatok igényeinek megfelelő infrastruktúra kialakítása.


A fertőszéplaki Széchényi Ferenc Általános Iskolában 134 diák tanul. Az intézményben jól felszerelt tantermekben, felújított épületben folyik az oktatás 8 évfolyamban, 1 napközis és 1 tanulószobai csoportban. A helybeli tanulókon kívül 44 tanuló jár környékről az iskolába, ahol barátságos, gyermekközpontú környezetben folyik az oktató-nevelő munka. Fertőszéplak önkormányzata, karöltve az  iskolavezetéssel  fontosnak tartja, hogy az intézmény pedagógusai naprakész, korszerű, színvonalas oktatást nyújtsanak a tanulók számára.

 

Mindehhez   hozzájárulnak  a pályázat útján elnyert informatikai eszközök:4 db interaktív tábla, 4db projektor, 4 db laptop, 1 wifi, 1 db SNI csomag és 1db alkalmazási szerver. A pályázat részeként a pedagógusok 10 órás képzésen vettek részt, ahol elsajátították az interaktív táblák használatával kapcsolatos fontos tudnivalókat.


Az intézmény közössége arra törekszik, hogy önképzéssel, folyamatos fejlődéssel, a minőségi munka elérésével, a korszerű eszközökkel fejlesszék a tanulók kulcsfontosságú képességeit és a mindennapi életben a modern pedagógiai módszerekkel jól hasznosítható tudást közvetítsenek.

 

Polgármesteri köszöntő

 

Választási információk

Facebook

Programnaptár 2024

Domb újság

.

Fertőszéplaki Sportkör

Fertőszéplakinak lenni


Ingyen WiFi Fertőszéplak központjában

Felhasználónév:
Jelszó:

Fertőszéplak képekben


 

Környező települések


   Fertőd

   Fertőszentmiklós

   Sarród

   Hegykő

   Fertőhomok

   Petőháza

   Fertőendréd

   Agyagosszergény

   Hidegség

   Fertőboz

   Kópháza

   Balf

   Sopron