Ingyenes szűrővizsgálat Fertőszéplaki Hölgyek számára
Írta: Kóbor Attila Fertőszéplak polgármestere   
AddThis Social Bookmark Button


Tisztelt Fertőszéplaki Hölgyek!

Önkormányzatunk egyik fő célja, hogy Fertőszéplak egymásra figyelő, egymást segítő emberek közösségévé kovácsolódjon. Ennek egyik fő eleme, hogy figyeljünk egymásra, vigyázzunk egymás legfőbb kincsére, az Egészségre.

Sokat hallunk arról, hogy a rák megelőzésében milyen nagy szerepet játszanak a rendszeres szűrővizsgálatok. A baj korai felismerése is nagyban hozzájárul ahhoz, hogy sikeres legyen a kezelés.

Hazánkban a nőket érintő rákbetegségek között az emlőrák talán az egyik leggyakoribb. A korai felismerés ebben az esetben életmentő lehet!

Tudjuk, hogy sok esetben milyen nehéz időt keríteni a rendszeres szűrővizsgálatokon történő részvételre.

Ezért önkormányzatunk kezdeményezte, hogy a Fertőszéplaki hölgyek a Soproni új Emlődiagnosztikai Központban szervezett mammográfiai vizsgálaton vehessenek részt.


Ügyünknek sikerült megnyerni Dr. Amberger Erzsébet tiszti főorvos asszonyt, valamint a szűrővizsgálatok győri koordinátorát és a háziorvosokat.

Mindazok a Fertőszéplaki 45 és 65 év közötti Hölgyek, akik az elmúlt két év során nem vettek részt emlőszűrő vizsgálaton, értesítést kapnak.

A vizsgálatot április 7.-14.-én 08-12 óra közt, 15.-én 08-14 óra közt lehet igénybe venni a Soproni új Emlődiagnosztikai Központban.

Tisztelettel felhívom figyelmüket, hogy a vizsgálat INGYENES, az adott időpontokban KIZÁRÓLAG Fertőszéplaki Hölgyek szűrővizsgálatát fogják végezni!

A vizsgálatra önkormányzatunk ingyenes szállítást biztosít 8 fős kisbusszal. Mivel egy időben 8 fő vizsgálatára nyílik lehetőség és az ellenőrzés kb. 1 órát vesz igénybe, így utazással együtt 2 óra alatt megtörténhet a szűrővizsgálat.

 

Kérem, éljenek a lehetőséggel! Az időben felismert rákbetegség gyógyítható!

A szűrővizsgálattal kapcsolatosan bővebb információt kérhetnek háziorvosuktól vagy a szűrővizsgálat helyi koordinátorától Koller Józsefné – Zsuzsa – védőnőtől.

 

Polgármesteri köszöntő

 

Választási információk

Facebook

Programnaptár 2024

Domb újság

.

Fertőszéplaki Sportkör

Fertőszéplakinak lenni


Ingyen WiFi Fertőszéplak központjában

Felhasználónév:
Jelszó:

Fertőszéplak képekben


 

Környező települések


   Fertőd

   Fertőszentmiklós

   Sarród

   Hegykő

   Fertőhomok

   Petőháza

   Fertőendréd

   Agyagosszergény

   Hidegség

   Fertőboz

   Kópháza

   Balf

   Sopron