Korcsolyázni voltak iskolánk tanulói
AddThis Social Bookmark Button



A téli sportolási lehetőségeket kihasználva pedagógusaink és tanulóink nagy szeretettel látogatják a soproni műjégpályát.


Így történt, hogy az elmúlt hét keddjén 4. és 5. osztályos tanulóink osztályfőnökeikkel és a szülők kíséretében a napot nem tanítással, hanem korcsolyázással indították. Kissé fáradtan, de élményekkel telve tértek haza diákjaink a korcsolyázásból.

Így emlékeztek vissza tanulóink erre a délelőttre:

Egy januári reggelen autóval indultunk Sopronba korcsolyázni. Odaérve letettük táskáinkat és felvettük a korcsolyát. Lehetőség volt a helybeni bérlésre is. Hosszú készülődés után felmentünk a pályára. Volt, aki bátran indult az útnak, többen félve, csak a falat fogva indultak el. Később aztán egymást bátorítva és segítve többen is beljebb merészkedtek a pályán. Néhányan ügyesen siklottak a jégen, mások kisebb-nagyobb esésekkel élték meg a megmérettetést. Jólesett a tízórai elfogyasztása az izgalmas sportolás után. Kissé fáradtan, de élményekkel telve a déli órákban tértünk vissza iskolánkba.

Köszönjük Ilike néninek, Norbi bácsinak és a kísérő szülőknek, hogy elmehettünk korcsolyázni. Bízunk benne, hogy a jövőben is lesz erre mód és lehetőség.

4. és 5. osztályostanulók

Természetesen a többi osztályok is készülnek korcsolyázni. Kívánunk nekik sok sikert a korcsolyázáshoz és élményekkel teli sportolást!



A képre kattintva megtekinthető a többi fénykép.

 

Polgármesteri köszöntő

 

Választási információk

Facebook

Programnaptár 2024

Domb újság

.

Fertőszéplaki Sportkör

Fertőszéplakinak lenni


Ingyen WiFi Fertőszéplak központjában

Felhasználónév:
Jelszó:

Fertőszéplak képekben


 

Környező települések


   Fertőd

   Fertőszentmiklós

   Sarród

   Hegykő

   Fertőhomok

   Petőháza

   Fertőendréd

   Agyagosszergény

   Hidegség

   Fertőboz

   Kópháza

   Balf

   Sopron