FWS focikupa 2023
Írta: Kovács Andrea intézményvezető   
AddThis Social Bookmark Button

2009-ben indult útjára először a 80 cm magas vándorkupa, melynek birtoklásáért ebben az évben is megrendezte iskolánk a már igazi hagyományokkal rendelkező fws focikupát.

A versengésre 2023. szeptember 20-án, szerdán került sor a fertőszéplaki sportpályán. A bajnokság szép őszi időben, lelkes csapatok sportszerű versengésével, szurkoló gyerekek és szülők lelkes támogatása mellett zajlott le. A II. korcsoportos focisták Nagycenkről, Fertőszentmiklósról, Hegykőről, s természetesen Fertőszéplakról érkeztek. A résztvevő csapatok vezetőinek megegyezése alapján, az egymás ellen játszó csapatokat sorsolással döntötték el, így egyenes ágon jutottak el a helyosztókig.

Az izgalmas mérkőzések eredményei:

Csoportmérkőzések:

Hegykő-Nagycenk: 3:3

Fertőszéplak-Fertőszentmiklós: 0:2

Helyosztók:

Nagycenk-Fertőd:1:8

Fertőszentmiklós-Hegykő: 11:0

A Fertőszentmiklósi Felsőbüki Nagy Pál Általános iskola csapata címvédőként érkezett a megmérettetésre, és ebben az évben is ők nyerték el a bajnoki címet. Az ezüstérmek a Fertő-táj Általános Iskola tanulónak nyakában csilloghattak, ők Hegykőről érkeztek. A bronz medálokkal a hazai csapat, a Széchényi Ferenc Általános Iskola focistái térhettek haza. A díjakat Fekete Attila az fws vezérigazgatója adta át.

Kupával a kezében, büszkén indulhatott haza a legjobb mezőnyjátékos (Schwartz Olivér, Fertőszéplak) a gólkirály (Pokrócz Zsolt, Fertőszentmiklós) és a legjobb kapus is (Tóth Tibor, Fertőszéplak). Érmet akasztott Attila a legfiatalabb játékos nyakába is, aki a Nagycenk csapatából került ki. (Kuntics Vencel, Nagycenk) Gratulálunk a csapatoknak, az egyéni díjakat kiérdemlőknek és a testnevelő tanároknak!

Köszönetet mondunk kiemelten a rendezvény névadójának, az fws-nek a bajnokság támogatásáért és a díjakért, valamint a Fertőszéplaki Sportkörnek és Fertőszéplak Község Önkormányzatának a verseny lebonyolításához nyújtott segítségért.

Jövőre folytatódik a küzdelem a kupáért! Reméljük, minél több csapatot vendégül láthatunk majd!

A focikupán készült fényképek ide kattintva tekinthetők meg.

 

Polgármesteri köszöntő

 

Választási információk

Facebook

Programnaptár 2024

Domb újság

.

Fertőszéplaki Sportkör

Fertőszéplakinak lenni


Ingyen WiFi Fertőszéplak központjában

Felhasználónév:
Jelszó:

Fertőszéplak képekben


 

Környező települések


   Fertőd

   Fertőszentmiklós

   Sarród

   Hegykő

   Fertőhomok

   Petőháza

   Fertőendréd

   Agyagosszergény

   Hidegség

   Fertőboz

   Kópháza

   Balf

   Sopron