Veszélyhelyzet alatti engedélykötelezettség
Írta: Vezér Beáta jegyző   
AddThis Social Bookmark Button

A veszélyhelyzet alatti engedélykötelezettségről, valamint az ellenőrzött bejelentésről szóló 191/2020. (V. 8.) Korm. rendelet hatálya alá tartozó ügyekben engedélyezési eljárás lefolytatása nélkül, az ellenőrzött bejelentéstől számított nyolc napon belül közölt értesítés közlését követően végezhető az adott tevékenység, amennyiben a tevékenység végzésére vonatkozó jogszabályi feltételek fennállnak.

Ilyen tevékenység lehet különösen (ami helyi jegyző hatáskörébe tartozik):

  • üzlet működési engedély,
  • telepengedély,
  • szálláshely üzemeltetése.

A fenti jogszabály szerint ellenőrzött bejelentésnek minősül az elektronikus úton megtett bejelentésnek minősül az ügyfélkapu útján, elektronikus űrlap útján, általános célú elektronikus kérelem űrlap szolgáltatás útján valamint e-mail útján megtett bejelentés is.

Lehetőségeikhez mérten kérjük, hogy elsősorban ügyfélkapu, elektronikus űrlap vagy általános célú elektronikus kérelem űrlap (e-papír) alkalmazásával tegyék meg az engedélyköteles tevékenység folytatására vonatkozó bejelentéseket. Amennyiben mégis az e-mail mellett döntenek, azt a következő e-mail címre küldhetik meg: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. .

 

Polgármesteri köszöntő

 

Választási információk

Facebook

Programnaptár 2024

Domb újság

.

Fertőszéplaki Sportkör

Fertőszéplakinak lenni


Ingyen WiFi Fertőszéplak központjában

Felhasználónév:
Jelszó:

Fertőszéplak képekben


 

Környező települések


   Fertőd

   Fertőszentmiklós

   Sarród

   Hegykő

   Fertőhomok

   Petőháza

   Fertőendréd

   Agyagosszergény

   Hidegség

   Fertőboz

   Kópháza

   Balf

   Sopron