Feki Webstudio focitorna 2019
Írta: Büki Boglárka testnevelő tanár   
AddThis Social Bookmark Button

Az immár egy évtizedes múltra visszatekintő Feki Webstudio focibajnokság az idei tanévben is iskolánk szervezésében került megrendezésre a fertőszéplaki sportpályán. A találkozók alkalmával a Feki Webstudio által felajánlott vándorkupát a győztes csapat őrizhette egy éven át.

A bajnokság hat csapat részvételével indult. A napsütéses délutánon lelkes csapatok lepték el a fertőszéplaki sportpályát: Fertőd, Fertőszentmiklós, Hegykő, Nagycenk, Zsira és Fertőszéplak II. korcsoportos fiú játékosai versengtek az első helyért. Kitartóan küzdöttek a gyerekek a pályán. A vándorkupát idén is Fertőszentmiklós csapata nyerte el. A díjakat Fekete Attila, a Feki Webstudio ügyvezetője adta át.

„Különleges az esemény, mert a korábbi vándorkupát három egymást követő diadalukkal végérvényesen megtarthatták a fertőszentmiklósi iskolai kisfocistái és új vándorserleget adhatok ma át. A látottak alapján újra a fertőszentmiklósi iskola sportolói szolgáltak arra rá, hogy először vigyék el az új, immár fws feliratú serleget, mely az első olyan támogatói díjunk, amin a megújult arculati elemünk szerepel. Gratulálok minden sportolónak, felkészítő tanáraiknak, találkozzunk jövőre is az „fws focitornán”!” – köszönte meg a sportszerű versenyzést mindenkinek Fekete Attila.

A bajnokság a jókedv és a sportszerű versengés szellemében zajlott. A díjazottak oklevelet és érmet kaptak, a többi csapattagot Cerbona szelettel ajándékoztuk meg. Valamennyi focista élményekkel telve, vidáman tért haza a versenyről.

A helyezések a következőképpen alakultak:

1. helyezett: Fertőszentmiklós csapata

2. helyezett: Nagycenk csapata

3. helyezett: Hegykő csapata

A legjobb kapus díját Aszal Hanna kapta (Zsira).

A legjobb játékosnak Horváth Dominik bizonyult (Fertőszentmiklós).

A gólkirály Bugledich Barnabás lett (Nagycenk).

Köszönetünket fejezzük ki a Feki Webstudio-nak a bajnokság támogatásában, valamint a Fertőszéplaki Sportkörnek és Fertőszéplak Község Önkormányzatának a verseny lebonyolításában nyújtott segítségért.

A focibajnokságon készült fényképek ide kattintva tekinthetők meg.

 

Polgármesteri köszöntő

 

Választási információk

Facebook

Programnaptár 2024

Domb újság

.

Fertőszéplaki Sportkör

Fertőszéplakinak lenni


Ingyen WiFi Fertőszéplak központjában

Felhasználónév:
Jelszó:

Fertőszéplak képekben


 

Környező települések


   Fertőd

   Fertőszentmiklós

   Sarród

   Hegykő

   Fertőhomok

   Petőháza

   Fertőendréd

   Agyagosszergény

   Hidegség

   Fertőboz

   Kópháza

   Balf

   Sopron