Elkészült a kibővített, felújított óvodánk
Írta: Grüllné Pálya Katalin óvodavezető   
AddThis Social Bookmark Button

2018. október 27-én ünnepélyes keretek között átadásra került a felújított épület. A gyermekek szüleikkel együtt vehették birtokba az óvodát. A megnyitó beszédek, köszöntők és az épület felszentelése után kisorsoltuk azt a nagycsoportos óvodást, aki segíthetett a szalag átvágásában, majd mindenki megtekinthette a helyiségeket. A pogácsázást követően a Kifli zenekar teremtett vidám hangulatot a tornateremben. Óvodatörténeti kiállítást is rendeztünk, ahol a közelmúltban és a régebbi időkben készült képek is felidézték az óvodai életet.

Nagyon szép, korszerű épületben folytathatjuk az óvodás gyermekek nevelését. Köszönjük a fenntartónknak, a Fertőszéplak Önkormányzatának a beruházást, a Betonépfor Kft.-nek a kivitelezést. Köszönet az egyházközségnek, hogy az építkezés idejére helyet biztosítottak az óvoda működéséhez. Köszönjük a gyerekek és szülők türelmét, és a sok-sok segítséget, amit a ki- és visszaköltözésnél, valamint a takarításban nyújtottak.

Október 29-én nyílt napot szerveztünk a falu lakosságának. Nagyon sokan látogattak el hozzánk, tekintették meg az épületet, a kiállítást, ahol többen ismerték fel önmaguk óvodás képét. Ezen a napon a Szülői Szervezet vásárt rendezett (sok ötletes és hasznos portékát árusítottak), melynek bevételével az óvodát támogatják (játékvásárlás, kirándulások költségei stb.). Örömmel töltött el bennünket, hogy milyen sokan kíváncsiak az óvodára és érezni lehetett a felénk irányuló szeretetet. Köszönjük a szép és biztató szavakat!

Az átadón készült fényképek ide kattintva tekinthetők meg.

 

Polgármesteri köszöntő

 

Választási információk

Facebook

Programnaptár 2024

Domb újság

.

Fertőszéplaki Sportkör

Fertőszéplakinak lenni


Ingyen WiFi Fertőszéplak központjában

Felhasználónév:
Jelszó:

Fertőszéplak képekben


 

Környező települések


   Fertőd

   Fertőszentmiklós

   Sarród

   Hegykő

   Fertőhomok

   Petőháza

   Fertőendréd

   Agyagosszergény

   Hidegség

   Fertőboz

   Kópháza

   Balf

   Sopron