Beszámoló és fényképek a 2018-as gyereknapról
Írta: Kovács Andrea DÖK-vezető   
AddThis Social Bookmark Button

A gyermeknapon az iskola udvara és környéke gyerekzsivajtól hangos, ugyanis ezen a napon minden a tanulóinkról szól.

Június első napján izgatottan vették birtokukba az óriáscsúszdát kicsik és nagyok egyaránt. A délelőtt folyamán a felsősök kerékpáros ügyességi feladatokat oldottak meg az általunk kialakított KRESZ-pályán.  Déltől a kisebbeket a Csemete Bábszínház szórakoztatta.

 

Ebéd után újra a játéké volt a főszerep. A futballmérkőzések lelkes focistáktól és szurkolóktól voltak hangosak, mindenki jól érezte magát. Az egészséges süti sütő verseny idén is népszerű volt, egészen különleges finomságokat alkottak a kis cukrászok. A diákönkormányzattól ajándékba kapott jégkrémet mindenki örömmel fogadta a nagy hőségben. Az arcfestők is folyamatosan várták diákjainkat. Az udvari aszfalton ötletes, színes alkotások készültek, amelyek ügyes kezű diákjaink munkáját dicsérik. Többen a liget bokraiban kerestek kincseket és nagyon ügyesen találtak is. Még a nagy meleg sem riasztotta vissza kisdiákjainkat a hagyományos dombfutástól. Közben az udvaron finom palacsinta, bodza és málnaszörp várta a gyerekeket. A szurkolók körében is népszerű volt a tanár – diák kosármérkőzés, melyen szoros küzdelemben a diákok maradtak alul. Ezen a napon a vidámságé, a felszabadult beszélgetésé, a közös játéké volt a főszerep. Nincs nagyobb öröm számunkra, mint gyermekeink mosolya, amiből bizony nem volt hiány.

Köszönjük a Szülői Szervezet, a Fertődi Gyermekjóléti és Családsegítő Szolgálat, Fertőszéplak Önkormányzata és a helyi művelődésszervező segítségét, támogatását, amellyel nagymértékben hozzájárultak a gyermeknapi programok sikeréhez.

A gyermeknapon készült fotók ide kattintva tekinthetők meg.

 

 

Polgármesteri köszöntő

 

Választási információk

Facebook

Programnaptár 2024

Domb újság

.

Fertőszéplaki Sportkör

Fertőszéplakinak lenni


Ingyen WiFi Fertőszéplak központjában

Felhasználónév:
Jelszó:

Fertőszéplak képekben


 

Környező települések


   Fertőd

   Fertőszentmiklós

   Sarród

   Hegykő

   Fertőhomok

   Petőháza

   Fertőendréd

   Agyagosszergény

   Hidegség

   Fertőboz

   Kópháza

   Balf

   Sopron