Jóga csoport a VNTV fesztiválon
Írta: Kóborné Tóth Éva   
AddThis Social Bookmark Button

Immáron 18 éve működik településünkön a jóga csoport. Foglalkozásainkat szerdánként este 19-21 óráig tartjuk, melyeket rendszeresen 20-25 fő látogat.

Aki megtapasztalta, hogy a jógával hajlékonyabb, erősebb, éberebb, edzetteb, koncentráltabb és életerősebb, nem hagyja ki ezt a két órát a heti programjából. Ám a jógában van valami, ami ezeken túlmenően oly egyedivé teszi. A jóga ugyanis abban segít, hogy jól érezzük magunkat.

Kis csoportunk évente 3 alkalommal szervez kirándulásokat. Elsősorban a tagság közösséggé kovácsolása a célja ezeknek a programoknak.

Május 6-án, Budapesten a Vivanatura fesztiválon voltunk.

A rendezvényen a VNTV legnépszerűbb riportalanyai tartottak előadásokat. Négy teremben közel 30 előadó, száz kiállító volt látogatható. Az előadások között ezoterikus, spirituális, egészségmegőrző, kulturális programok közül válogathattunk. Az egész napos program MAHARISI BRAHMANANDA YOGI szeretet meditációjával zárult.

Mindannyian nagyon jól éreztük magunkat. Új, érdekes, hasznos információk birtokába jutottunk. Az együtt töltött nap után ismét közelebb kerültünk egymáshoz.

 

Polgármesteri köszöntő

 

Választási információk

Facebook

Programnaptár 2024

Domb újság

.

Fertőszéplaki Sportkör

Fertőszéplakinak lenni


Ingyen WiFi Fertőszéplak központjában

Felhasználónév:
Jelszó:

Fertőszéplak képekben


 

Környező települések


   Fertőd

   Fertőszentmiklós

   Sarród

   Hegykő

   Fertőhomok

   Petőháza

   Fertőendréd

   Agyagosszergény

   Hidegség

   Fertőboz

   Kópháza

   Balf

   Sopron