Diáksport napja: 2016.09.30.
Írta: Németh-Biacsics Anita testnevelő tanár   
AddThis Social Bookmark Button

A sikeres labdarugó tornát követően szeptember utolsó napján sokszínű, érdekes, mozgásos programmal csatlakozott iskolánk az Európai Diáksport Napjához.

Légfőbb célunk az volt, hogy iskolánk minden tanulója életkori sajátosságának megfelelően a lehető legtöbbet mozogjon a játékos keretek között megszervezett programon.

 

Közös reggeli tornával indítottuk a napot.  Ezt követően a helyi focipálya volt a tornászás, a futás és a sportjátékok színhelye. A kisebbek részben gyalogosan, illetve váltóversennyel, míg a felsőbb osztályok tanulói futással teljesítették a 2016 méteres távot. A meleg ellenére nagyon élvezte minden tanuló a programot: a labdás és utánzójárásos gyakorlatokon túl váltó- és sorversenyek formájában játszhattak, szórakozhattak az alsós diákok és kísérőik. Ez idő alatt felsős tanulóink lelkesen futottak a pálya körül, majd focilabda, kézilabda, kosárlabda és erőfejlesztő versenyekkel zártuk a napot.

Bízunk benne, hogy ezzel a programmal is hozzájárultunk tanulóink egészséges életmódjához, mozgásfejlődéséhez.  Öröm volt együtt lenni, együtt tornászni, együtt versenyezni, együtt játszani, miközben mindannyian kellemesen elfáradtunk a verőfényes napsütésben.

A sporttal, mozgással teli napon készült fényképek ide kattintva tekinthetők meg.

 

 

Polgármesteri köszöntő

 

Választási információk

Facebook

Programnaptár 2024

Domb újság

.

Fertőszéplaki Sportkör

Fertőszéplakinak lenni


Ingyen WiFi Fertőszéplak központjában

Felhasználónév:
Jelszó:

Fertőszéplak képekben


 

Környező települések


   Fertőd

   Fertőszentmiklós

   Sarród

   Hegykő

   Fertőhomok

   Petőháza

   Fertőendréd

   Agyagosszergény

   Hidegség

   Fertőboz

   Kópháza

   Balf

   Sopron