Amatőr Asztalitenisz Verseny - 2016
Írta: Szalai Marcell szakosztályvezető   
AddThis Social Bookmark Button

A Művelődési Házban került sor az idei pingpong-verseny megrendezésére. Délelőtt 10 órakor kezdődött a gyerekek versenye. Négyen mérték össze tudásukat, egy csoportban mérkőztek meg egymással. Mindenki játszott mindenkivel egy meccset, így alakult ki a végső sorrend. Az első helyezést Varga Benjamin szerezte meg, aki Mosonmagyaróvárról érkezett és minden meccsét megnyerve biztosította győzelmét. A második helyezést Szalai Mór érte el, a dobogó alsó fokán pedig Jakab Bence végzett, Szalai Miklós 4. lett.

 

Délután 2 órakor kezdődött a felnőttek versenye, amelyre 22 versenyző jelentkezett, és nagy örömünkre szolgált, hogy nem csak helyiek vettek részt a versenyen, hanem más településekről is sokan érkeztek. Petőháza, Agyagosszergény, Fertőendréd, Fertőd, Sarród, Jánossomorja, Pinnye, Mosonmagyaróvár, Fertőszentmiklós és Sopron is képviseltette magát. Az első körben 6 csoportban versenyeztek a játékosok, ahonnan a legjobb 12 jutott tovább. Ott 4 csoportra osztva játszottak egymással. Minden csoport első két helyezettje jutott a már egyenes kieséses rendszerbe. Végül kialakult a döntő párosítása. Itt nagyon szép játékkal Kónyi-Kiss Gábor tudta megszerezni az első helyezést. A második helyen Eőri Attiláné végzett. A 3. helyért folyó mérkőzést Király Attila nyerte, Lőrincz Krisztián lett a 4. 

Gratulálunk mindenkinek az elért eredményekhez, köszönjük a részvételt, a segítők munkáját, és a családtagok, barátok buzdító szurkolását!

A bajnokságon készült fényképek ide kattintva tekinthetők meg.

 

 

 

Polgármesteri köszöntő

 

Választási információk

Facebook

Programnaptár 2024

Domb újság

.

Fertőszéplaki Sportkör

Fertőszéplakinak lenni


Ingyen WiFi Fertőszéplak központjában

Felhasználónév:
Jelszó:

Fertőszéplak képekben


 

Környező települések


   Fertőd

   Fertőszentmiklós

   Sarród

   Hegykő

   Fertőhomok

   Petőháza

   Fertőendréd

   Agyagosszergény

   Hidegség

   Fertőboz

   Kópháza

   Balf

   Sopron