Farsangoltunk
Írta: Rozsits-Princzes Anita DÖK vezető   
AddThis Social Bookmark Button

Idén február 5-én tartottuk hagyományos iskolai farsangi bálunkat.

Már hetekkel ezelőtt megkezdődött a lázas készülődés mind a pedagógusok, mind a tanulók részéről. A szülők az előkészületekben és a büfében segítettek, ahol sok-sok finomság várta a farsangolókat.

A vidám délután a legkisebbek műsorával vette kezdetét, majd a bálkirálynő és a bálkirály nyitotta meg a bált. Ezt követte mazsoretteseink vidám fellépése. A délután fő programja az alsósok jelmezes felvonulása volt.  Szinte minden alsós tanuló beöltözött a számára legkedvesebb jelmezbe. Életre kelt Angry Birds, Darth Vader, Popcorn, Kleopátra, Ludas Matyi. Találkozhattunk busóval, tündérlánnyal, apácával, vadásszal, űrhajóssal. Láttunk még zenészt, focistát, indiánlányt, bohócot és még sok - sok ötletes jelmezest.

 

Felső tagozatos tanulóink a közösségi szellem jegyében osztályonként együtt öltöztek be. Az ötödikesek jelmezei görög és római isteneket és hírességeket jelenítettek meg. Itt volt többek között Minerva, Pallasz Athéné, Zeusz, Vénusz, Hádész, Thor, de Justin Bieber, Selena Gomez, Alexandra Stan és Fluor Tomi is megjelent. A hatodikos diákok a már valódi klasszikusnak számító Csillagok háborúját elevenítették fel. A jelmezesek soraiban ott láthattuk magát a rendezőt, George Lucast is, valamint régi és új szereplőket, köztük Luke-ot, Leiát, Darth Vadert, Padmét, Kylo Rent, Yodát és a rohamosztagosokat. A hetedikesek cowboyoknak és farmerlányoknak öltöztek, s ebben az öltözékben egy táncos produkciót is előadtak. A nyolcadik osztály az emberi fejlődés fázisait és kitérőit jelenítette meg, a kisbabától a kamaszon át a felnőtt létig.

A délután folyamán Varga Ricsi és Török Ádám szolgáltatta a zenét. Közben a büfében fogyott a szendvics, a süti, a szörp.  A délután legizgalmasabb eseménye a tombolasorsolás volt. Ennek keretében rengeteg ajándék talált gazdára, köztük 3 torta, belépőjegy a sárvári termálfürdőbe, ajándékcsomagok, ajándékutalványok és mozijegyek. A felsősök még 21 óráig szórakoztak, de utána a takarításból is lelkiismeretesen kivették részüket.

Nagyon sok szülő, nagyszülő, testvér, rokon együtt ünnepelt, szórakozott velünk ezen a napon. Köszönjük, hogy megtiszteltek jelenlétükkel!

Hálásan köszönjük továbbá a szülőknek, magánszemélyeknek az önzetlen támogatást, a süteményeket, a tombola-felajánlásokat, az anyagi hozzájárulást és a szervezést!

Jövőre is sok szeretettel várunk mindenkit farsangi rendezvényünkre!

A farsangon készült fényképek ide kattintva tekinthetők meg.

 

 

 

Polgármesteri köszöntő

 

Választási információk

Facebook

Programnaptár 2024

Domb újság

.

Fertőszéplaki Sportkör

Fertőszéplakinak lenni


Ingyen WiFi Fertőszéplak központjában

Felhasználónév:
Jelszó:

Fertőszéplak képekben


 

Környező települések


   Fertőd

   Fertőszentmiklós

   Sarród

   Hegykő

   Fertőhomok

   Petőháza

   Fertőendréd

   Agyagosszergény

   Hidegség

   Fertőboz

   Kópháza

   Balf

   Sopron