Újra Bursa Hungarica Ösztöndíjpályázat
Írta: Vezér Beáta jegyző   
AddThis Social Bookmark Button

Fertőszéplak Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 2016. évre is csatlakozott a Bursa Hungarica Felsőoktatási Ösztöndíjpályázathoz.

Beadási határidő: 2015. november 9.

Figyelem!

Változott a pályázati rendszer. Aki pályázni szeretne regisztrálnia kell a https://www.eper.hu/eperbursa/paly/palybelep.aspx. rendszerben!

 

A pályázaton részt vehetnek azok a szociálisan rászorulók, akik jelenleg a felsőoktatásban tanulnak (A típus), valamint azok a középiskolások, akik 2016/17-es tanévtől szeretnék a felsőoktatási tanulmányaikat megkezdeni (B típus), és a családjukban az egy főre jutó jövedelem nem haladja meg az öregségi nyugdíj legkisebb összegének négyszeresét, vagyis 114.000 Ft-ot. A részletes pályázati kiírás megtalálható az önkormányzatnál vagy a honlapon olvasható.

A pályázatok beadási (rögzítési) határideje: 2015. november 9. (hétfő). A pályázati eljárásban csak azok a pályázati adatlapok érvényesek, amelyet a https://www.eper.hu/eperbursa/paly/palybelep.aspx. pályázati rendszerből nyomtattak ki, és csatolták hozzá a pályázati kiírásban szereplő kötelező mellékleteket és adatlapot. Csak hiánytalanul, a szükséges mellékletekkel ellátott, határidőben beadott pályázatok bocsáthatók bírálatra. A pályázatok elbírálása Fertőszéplak Község Önkormányzata Képviselő-testületének szabályzata alapján történik. A pályázatokat a Képviselő-testület bírálja el, melynek határideje: 2015. december 7. 2015. december 17-ig valamennyi pályázó írásban kap értesítést a döntésről.

Az ösztöndíjrendszerről bővebb információ a http://www.emet.gov.hu/bursa-hungarica internetes oldalon található.


Szabályzat a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázatok elbírálására 2016.


A típusú pályázat (már felsőoktatási hallgatók részére)

Pályázati kiírás

Adatlap 2016


B típusú pályázat (jelenleg középiskolás, a felsőoktatási tanulmányaikat 2014/15-ös tanévben megkezdeni szándékozók részére)

Pályázati kiírás

Adatlap 2016

 

 

Polgármesteri köszöntő

 

Választási információk

Facebook

Programnaptár 2024

Domb újság

.

Fertőszéplaki Sportkör

Fertőszéplakinak lenni


Ingyen WiFi Fertőszéplak központjában

Felhasználónév: wifi
Jelszó: free

Fertőszéplak képekben


 

Környező települések


   Fertőd

   Fertőszentmiklós

   Sarród

   Hegykő

   Fertőhomok

   Petőháza

   Fertőendréd

   Agyagosszergény

   Hidegség

   Fertőboz

   Kópháza

   Balf

   Sopron