Női labdarúgás - Újabb győzelem
Írta: Ihász Mónika   
AddThis Social Bookmark Button

2014. október 11-én női focicsapatunk Enesére ment bajnoki fordulóra. Nagyon elszántan, 6 pont megszerzésének reményében érkeztünk. Az enesei csapat játékát remekül megfigyelve, felkészülten álltunk pályára, melynek eredménye az lett, hogy a gólerős játékosaikat már az elejétől fogva kivontuk a játékból. A vezetést egészen korán megszereztük Sudár Mónika góljával, így a hazai csapat egyre feszültebben játszott. Amikor egy gyors és szemfüles bedobás után Barkóczi Nikolett belőtte a második fertőszéplaki gólt is, az eneseiek végképp mérgelődni kezdtek, ám a bíróval való vitatkozásuk sem vezetett célra. Bár a második félidőben megszerezték a szépítő góljukat, de az „ellenszert” mégsem találták meg, a győzelmet nem vehették el tőlünk. Egy fontos, nehéz mérkőzésben nyertük el a 3 pontot.

 

A második mérkőzés nem a terv szerint alakult. Még a kezdés előtt felkerestek minket a dunaszegi játékosok, hogy fel szeretnék adni a mérkőzést, odaajándékozva ezzel nekünk a győzelmet. Sajnos az előző mérkőzések során 2 játékosuk is megsérült, és így már nem akarták vállalni a játékot. De nagyon sportszerűen Farkas Csaba edző megkérte a bírót, hogy a későbbiekben ezt a meccset egy másik helyszínen újra játszhassuk. Próbáltunk a helyszínen résztvevő csapatok közül másik ellenfelet keresni - akikkel még nem játszottuk le ebben a szezonban a meccset, hiszen a szép győzelem után harciasan, eltökélten, kicsit sem fáradtan vártuk az újabb játékot -, de senki nem vállalta ellenünk a megmérettetést. Csapattagok: Barkóczi Nikolett, Bális Gabi, Endrei Ramóna, Fejes Cintia, Horváth Krisztina, Ihász Mónika, Mosonyi Nikoletta, Sudár Mónika.

Az 5. forduló után Dunakiliti vezet 12 ponttal és 6 meccsel. Mi továbbra is veretlenül 2. helyen állunk 11 ponttal, de egyel kevesebb mérkőzéssel. Még 6 meccs áll előttünk ebben a szezonban.

Örömünket tovább fokozta, hogy a fertőszéplaki Sportnap tombolasorsolásán egy Nike focilabda került kihúzásra, melyet Horváth Balázs és Simon Patrik nyert meg, akik felajánlották csapatunknak. Köszönjük szépen nekik, reméljük a jövőben több ellenfelünk kapujában is fog landolni.

 

 

Polgármesteri köszöntő

 

Választási információk

Facebook

Programnaptár 2024

Domb újság

.

Fertőszéplaki Sportkör

Fertőszéplakinak lenni


Ingyen WiFi Fertőszéplak központjában

Felhasználónév:
Jelszó:

Fertőszéplak képekben


 

Környező települések


   Fertőd

   Fertőszentmiklós

   Sarród

   Hegykő

   Fertőhomok

   Petőháza

   Fertőendréd

   Agyagosszergény

   Hidegség

   Fertőboz

   Kópháza

   Balf

   Sopron