Női labdarúgás - Veretlenül a tabella élén
Írta: Ihász Mónika FSK titkár   
AddThis Social Bookmark Button

Szeptember 13-án kezdetét vette a Győr-Moson-Sopron megyei női kispályás labdarúgó-bajnokság. Az első forduló alkalmával Rábatamásiba utaztunk, ahol a hazaiakkal a meccset 1-1-es döntetlennel zártuk. A gólszerző, a korábbi kupán is remek teljesítményt nyújtó Barkóczi Nikolett volt. A második játék Bezi ellen 3-0-s győzelemmel végződött, ahol Endrei Ramóna megvillantotta tudását, és kettő góllal büntetett, mellette pedig Mosonyi Nikoletta is feliratkozott a góllövők listájára. Csapattagok: Bális Gabi, Barczáné Sudár Mónika, Barkóczi Nikolett, Endrei Nikoletta, Endrei Ramóna, Fejes Cintia, Göndöcs Evelin, Hanzséros Viktória, Horváth Krisztina, Mosonyi Nikoletta, Varga Erzsébet.

 

A harmadik, celldömölki fordulóban ismét érdekelt volt a Fertőszéplaki SK. Rábapatona ellen elsöprő, 9-1-es győzelemmel mutatkozott be a csapat. Barczáné Sudár Mónika és Fejes Cintia 1-1 gólt lőtt, Barkóczi Nikolett 2-t, a pályán pedig nem akadt olyan játékos az ellenfeleknél, aki Endrei Ramónát meg tudta volna állítani, így ötször talált kapuba. A második meccset Győrszentiván csapata ellen vívtuk, az eredmény 1-1 lett, a gólszerző pedig szintén Endrei Ramóna. Csapattagok: Bális Gabi, Barczáné Sudár Mónika, Barkóczi Nikolett, Endrei Ramóna, Fejes Cintia, Hanzséros Viktória.

3 forduló és 4 meccs után Fertőszéplak csapata vezeti a bajnokságot. A 3 kapott és 14 rúgott gól igazolja a jó kapus- és védőteljesítményt, illetve az eredményes támadósor is minden helyszínen otthagyja névjegyét. Egyelőre veretlenül állunk a tabella élén és a csapat összes játékosa, illetve az edző, Farkas Csaba is mindent megtesz azért, hogy ez így is maradjon.

 

Polgármesteri köszöntő

 

Választási információk

Facebook

Programnaptár 2024

Domb újság

.

Fertőszéplaki Sportkör

Fertőszéplakinak lenni


Ingyen WiFi Fertőszéplak központjában

Felhasználónév: wifi
Jelszó: free

Fertőszéplak képekben


 

Környező települések


   Fertőd

   Fertőszentmiklós

   Sarród

   Hegykő

   Fertőhomok

   Petőháza

   Fertőendréd

   Agyagosszergény

   Hidegség

   Fertőboz

   Kópháza

   Balf

   Sopron