OVIFOCI pályaavató a fertőszéplaki Margaréta Óvodában
Írta: Köő Lászlóné óvodavezető   
AddThis Social Bookmark Button

2014. szeptember 26-án került sor intézményünkben – a környéken elsőként - az OVIFOCI pálya ünnepélyes átadására, mely az OVIFOCI Program keretein belül Fertőszéplak Önkormányzata, a támogatást felajánló Velux Magyarország Kft., valamint az OVIFOCI Közhasznú Alapítvány összefogásból valósulhatott meg a gyermekek legnagyobb örömére.

Az ünnepélyes átadón részt vett Dr. Molnár Andrea az OVIFOCI Alapítvány elnöke, Dunai Antal úr a Magyar Labdarúgó Szövetség képviseletében és Kóbor Attila Fertőszéplak polgármestere. A fő támogató VELUX Magyarország Kft. Igazgatója - mivel személyesen nem tudott az ünnepségen részt venni - írásos üzenetben osztotta meg velünk gondolatait, méltatta a foci pálya nyújtotta lehetőségeket, valamint örömét fejezte ki, hogy részese lehetett ennek a nagyszerű kezdeményezésnek.

 

Mi is köszönjük valamennyi támogatónak, akik sikerre vitték e kezdeményezés ügyét.

Ez a pálya és a hozzá tartozó felszerelések, eszközök nagy segítséget jelentenek a további munkánkhoz, hiszen a sport alapjait megfelelő pályán gyakorolhatják a gyermekek, kedvükre mozoghatnak a biztonságos és esztétikus környezetben. Lehetőséget biztosít továbbá a szabad levegőn történő mindennapos testnevelés szakszerű megvalósítására, valamint arra is, hogy a gyermekek még motiváltabbak legyenek a mozgás iránt, hogy sokoldalú, sokszínű mozgásformákat ismerjenek meg, ügyesedjenek.

Az ünnepélyes átadást követően a gyermekek boldogan vették birtokukba a pályát, nagy örömmel játszották a különféle labdajátékokat, fociztak, kosárlabdáztak és még a röplabdázással is próbálkoztak. Az összefogás eredményeként megvalósult pályáról és a gyerekek öröméről tanuskodjon itt néhány kép.

 

Polgármesteri köszöntő

 

Önkormányzati választás 2019

Facebook

Programnaptár 2023

Domb újság

.


Fertőszéplaki Sportkör

Fertőszéplakinak lenni


Ingyen WiFi Fertőszéplak központjában

Felhasználónév: wifi
Jelszó: free

Fertőszéplak képekben


 

Környező települések


   Fertőd

   Fertőszentmiklós

   Sarród

   Hegykő

   Fertőhomok

   Petőháza

   Fertőendréd

   Agyagosszergény

   Hidegség

   Fertőboz

   Kópháza

   Balf

   Sopron